Xledger

NORIAN forhandler Xledger og er en av Xledgers største partnere. Hos oss får du en “alt i ett” leveranse.

Xledger

NORIAN forhandler Xledger og er en av Xledgers største partnere. Hos oss får du en “alt i ett” leveranse.

Kontakt oss

Èn platform for Norden

Globalt med lokal ekspertise

Felles support funksjon på
tvers av land

Ledende på internasjonale
kunder

Få full oversikt over regnskap og lønn i alle land, i ett og samme system

Fra små selskap til store konsern – Xledger vokser i takt med deg. Det trengs ingen kostbar skreddersøm for å ekspandere i nye markeder i Norge eller internasjonalt. NORIAN hjelper med oppsett slik at du enkelt kan koble på nye enheter med lokale språk og oppsett.

Line Skullerud
Systemansvarlig Xledger

Xledger

Med Xledger får du et skybasert ERP-system med automatiserte prosesser, innholdsrike rapporter og flotte dashboards. Alle deler av systemet «snakker» sammen, og for deg som kunde betyr dette at når endinger skjer ett sted oppdateres alle deler av løsningen og du får innsikt i sanntid.

Med et skybasert ERP system har du tilgang til oppdaterte regnskapstall og rapporter der du befinner deg. Timeføring og reiseregninger kan fylles ut «on the go», fakturaer kan godkjennes fra tablet eller smarttelefon og du kan logge deg inn via hvilken som helst pc uavhengig av om du befinner deg på kontoret, på hytta eller på reise i utlandet.

Xledger hos Norian

NORIAN forhandler Xledger og er en av Xledgers største partnere. Hos oss får du «en alt i ett» leveranse.NORIAN har erfarne systemkonsulenter med god teknisk kunnskap som bistår våre kunder med teknisk support, tilpasninger av interne styringsverktøy og integrasjoner til andre systemer.

Våre systemressurser har god økonomifaglig forståelse og vil være en god sparringspartner når det kommer til bruk, tilpasning og oppsett av systemet.

Erfarne systembrukere fungerer som superbrukere og gir en solid grunnstamme i vår leveransemodell. Det er viktig for oss å forstå hver enkelt kundes utgangspunktet og behovet slik at vi kan tilby den tjenesten kunden faktisk trenger.

Xledger advisory & support

NORIAN har egen Xledger Advisory & Support avdeling som forvalter våre systemleveranser. Vi leverer en sømløs løsning for implementering, support, systemforvaltning og integrasjoner på tvers av land.

Per i dag har vi kunder som bruker Xledger i Norge, Sverige, Finland, Danmark, UK, Tyskland og Nederland, men denne listen øker stadig.

Xledger og tilgjengelighet

Fra små selskap til store konsern – Xledger vokser i takt med deg. Det trengs ingen kostbar skreddersøm for å ekspandere i nye markeder i Norge eller internasjonalt. NORIAN hjelper med oppsett slik at du enkelt kan koble på nye enheter med lokale språk og oppsett og dra nytte av automatikk og «arvelære». Ønsker du spesialtilpassede rapporter, hjelper vi deg med det også, slik at du til enhver tid har tilgang på den styringsinformasjon som er viktig for deg i din rolle.

Kontakt oss

Line Skullerud

Systemansvarlig Xledger

Are Hammer

Salgsansvarlig

Tlf: 22910125

Jeg ønsker å bli kontaktet om regnskap og system for min virksomhet.

Jeg ønsker å bli kontaktet om regnskap og system for min virksomhet.