Velg en forretningsfører som kjenner godt til styrets oppgaver

Som styreleder eller styremedlem må man håndtere en rekke oppgaver for å sikre en forsvarlig drift av boligselskapet. Det handler blant annet om å ivareta boligselskapets økonomi, vedlikeholde bygningsmassen, håndtere HMS-oppgaver og naturlig nok gjennomføre styremøter og generalforsamlinger.

Vi i NORIAN Eiendomsforvaltning vet at styrearbeid i et boligselskap eller sameie kan være både tidkrevende og utfordrende. Ansvaret som styreleder eller styremedlem skal følges opp ved siden av jobb og andre aktiviteter. Det er derfor både naturlig og forståelig at styret har behov for bistand og avlastning i forbindelse med styrearbeidet.

«Som styreleder i et stort borettslag er det avgjørende at vi har en profesjonell og allsidig samarbeidspartner som NORIAN til å bistå og avlaste styret med løpende drift og oppgaver.»

Morten LundStyreleder i Haraløkka borettslag

«Vi er veldig fornøyd med leveransen fra NORIAN. Deres kompetanse og tilgjengelighet er til stor hjelp for meg som styreleder.»

Marianne LeegaardStyreleder i AS Solheimsgaten 3

«Juridisk bistand fra NORIAN, både ved interne tvister og revisjon av sameiets vedtekter, har vært av stor verdi for oss. NORIAN har løst våre utfordringer med spisskompetanse og en løsningsorientert innstilling.»

Rune Dag PedersenStyreleder i Sameiet Collets gate 9

«Vi er veldig fornøyde med Norian. Dyktige og hyggelige eiendomsforvaltere og veldig fin styreportal side!»

Sverre SivertsenStyreleder i Sameiet Sofienberggata 49

«NORIAN har støttet og trygget styret gjennom flere krevende prosesser. Deres bistand og profesjonalitet sikrer både fornøyde beboere og styremedlemmer.»

Vibecke BjolandStyreleder i Borettslaget Nye Jacob Aalls gate 51

Klar for å bytte forretningsfører?

Ta kontakt for å motta et uforpliktende tilbud!

Les mer om hva du bør se etter hos en forretningsfører her.

Om Norian Eiendomsforvaltning

Vi er her for å redusere belastningen på styret og legge til rette for en trygg og effektiv drift av boligselskapet. NORIAN Eiendomsforvaltning tilbyr aktiv veiledning og personlig service med fokus på styrets utfordringer og situasjon.

Hos NORIAN får styret alt dere trenger og vi håndterer alt av:

  • Bistand til årsmøte/generalforsamling
  • NORIAN Styreguide
  • Regnskap
  • Innkreving av felleskostnader
  • Budsjett og lovpålagte prosesser
  • Systemkostnader som forenkler styrets hverdag

NORIAN Eiendomsforvaltning har et enestående team hvor du får du bistand fra erfarne eiendomsforvaltere, advokater og regnskapsførere. Vi har bygget en sterk kultur tuftet på kompetanse, kvalitet, samarbeid, innovasjon, proaktivitet, engasjement og behov for raske endringer.

Les mer om våre tjenester her.