logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Tromsø

 • Med NORIAN som din pålitelige partner, kan du stole på at alle regnskapsoppgavene blir ivaretatt med profesjonalitet og pålitelighet, slik at du kan konsentrere deg om det som virkelig betyr noe - å utvikle og vokse din bedrift.

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Tromsø

Når du velger NORIAN som din regnskapsfører, frigjør du verdifull tid og energi som kan brukes til å styrke kjernen i din virksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner, kan du stole på at alle regnskapsoppgavene blir ivaretatt med profesjonalitet og pålitelighet, slik at du kan konsentrere deg om det som virkelig betyr noe - å utvikle og vokse din bedrift.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Tromsø

Vi leverer til både små og store virksomheter i Tromsø

En Trygg Partner

Sikre og Tilpassede Løsninger som Passer Dine Krav

NORIAN skreddersyr våre tjenester helt etter dine spesifikke behov. Enten du søker en omfattende løsning som tar seg av hvert aspekt av ditt regnskap, fra start til slutt, eller foretrekker å outsource spesifikke deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et bredt utvalg av regnskapstjenester som kan tilpasses din virksomhet perfekt. Vårt erfarne team av eksperter er klar til å gi deg støtte innenfor alle aspekter av ditt regnskap, slik at du kan konsentrere all din oppmerksomhet om kjernevirksomheten.

Vi er her for å sørge for at alle oppgaver blir utført i rett tid. Ved å samarbeide med NORIAN, reduserer du sårbarheten for din bedrift. Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi arbeider hardt for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag som vil øke effektiviteten, veksten og lønnsomheten din. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder.

regnskapsbyra-Tromsø-1
Tromsø-regnskapsbyra

Fremragende kvalitet og optimal effektivitet

Vi har en tydelig prioritering av kvalitet, og gjennom våre grundige kvalitetssikringsprosesser og erfarne regnskapsførere, kan vi forsikre deg om at du som vår kunde vil oppnå tilfredsstillende resultater. En kontinuerlig forbedring og utvikling av våre tjenester er en naturlig del av vår daglige drift.

Vi er dedikerte til å automatisere prosesser ved hjelp av intelligente løsninger, som inkluderer både våre eksisterende systemer og robotisering. NORIAN er en ledende pioner innen automatisering og robotisering, og vi har ledet an i noen av de mest betydningsfulle Intelligent Automation (IA)-prosjektene i Norden. Vår sterke evne til automatisering muliggjør at vi kan tilby høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt primære mål er å levere førsteklasses kvalitet til en enda mer overkommelig pris.

Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid, og vi er stolte av tjenestene vi leverer. Med vårt engasjerte team kan du være trygg på at regnskapet ditt blir effektivt og profesjonelt håndtert, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle din virksomhet.

Våre Tjenester

Vi har en høyst fleksibel leveransemodell som skreddersys etter dine behov. Vi er raske til å tilpasse oss og følge deg i utviklingsfasen når din virksomhet opplever vekst. Vår målsetning er å støtte deg kontinuerlig og sørge for at våre tjenester til enhver tid tilpasses og møter dine skiftende krav.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr for å assistere bedrifter som din:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Erfaren og Pålitelig Partner som Gir Deg Trygghe

Vårt engasjerte team består av erfarne regnskapsførere som ikke bare er dedikerte, men også stadig oppdaterer sine ferdigheter i takt med de nyeste trender innen regnskapsfaget. Som vår klient blir du tildelt en erfaren kundeansvarlig som vil være din hovedkontakt gjennom hele samarbeidet.

Vi benytter moderne skybaserte løsninger som gir deg enkel tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst. NORIAN tilbyr regnskapstjenester gjennom anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

En smidig og problemfri overgangsprosess er av stor betydning for oss. NORIAN har utviklet et grundig overføringsprogram skreddersydd for din bedrift. Dette inkluderer en nøye planlagt tidsramme med klart definerte aktiviteter, tydelig ansvarsfordeling og vesentlige milepæler for å sikre en vellykket overgang.

Effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er av avgjørende betydning i overgangsprosessen. Vi arbeider aktivt med å identifisere muligheter for forbedring og utviklingspotensial, både i systemer og prosesser, helt fra starten av samarbeidet.

Vi er stolte av å tilby skreddersydde løsninger som gir deg trygghet og frigjør deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan konsentrere deg om å utvikle og styrke din kjernevirksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner kan du forvente enestående kvalitet og profesjonalitet som er skreddersydd for dine spesifikke behov.

Er du klar for å ta regnskapsprosessen til et nytt effektivitetsnivå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.