logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Porsgrunn/Skien

 • Velg NORIAN som regnskapsfører og frigjør deg for regnskapet. Vi tar oss av alle oppgavene, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet og vekst. Med NORIAN kan du trygt delegere regnskapsansvaret og stole på profesjonell og pålitelig håndtering. Ta bedriften din til nye høyder med oss.

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Porsgrunn/Skien

Velg NORIAN som regnskapsfører og frigjør deg for regnskapet. Vi tar oss av alle oppgavene, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet og vekst. Med NORIAN kan du trygt delegere regnskapsansvaret og stole på profesjonell og pålitelig håndtering. Ta bedriften din til nye høyder med oss.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Porsgrunn/Skien

Vi leverer til både små og store virksomheter i Porsgrunn/Skien

En Trygg Partner

Tilpassede og sikre løsninger som tilfredsstiller dine unike krav

NORIAN skreddersyr våre tjenester nøyaktig etter dine spesifikke behov. Enten du ønsker en helhetlig løsning som tar seg av hele regnskapet ditt fra start til slutt, eller om du foretrekker å outsource visse deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et bredt spekter av regnskapstjenester for din virksomhet. Vårt erfarne team av eksperter er klare til å støtte deg på alle områder av regnskapet, slik at du kan fokusere fullt og helt på kjernevirksomheten din.

Vi er her for å sikre at alt blir håndtert i tide. Ved å samarbeide med NORIAN reduserer du sårbarheten for din bedrift. Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig partner for våre kunder, og vi jobber hardt for å bidra til å bygge et solid fundament som øker effektiviteten, veksten og lønnsomheten deres. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta virksomheten din til nye høyder.

regnskapsbyra-Porsgrunn:Skien
stavanger-regnskapsbyra-1

Oppnå topp kvalitet og optimal effektivitet med skreddersydde løsninger.

Vi fokuserer på høy kvalitet og kan garantere tilfredsstillende resultater for deg som vår kunde. Kontinuerlig forbedring og utvikling av våre tjenester er en naturlig del av vår drift.

Vi er aktivt involvert i å automatisere prosesser ved hjelp av intelligente løsninger, både i våre eksisterende systemer og gjennom robotisering. NORIAN er en ledende pioner innen automatisering og robotisering, og vi har gjennomført betydningsfulle prosjekter innen Intelligent Automation (IA) i Norden. Vår sterke evne til automatisering gjør at vi kan levere høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Vårt hovedmål er å tilby førsteklasses kvalitet til en enda bedre pris.

Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid, og vi er stolte av tjenestene vi leverer. Med vårt dedikerte team kan du være trygg på at regnskapet ditt blir håndtert effektivt og profesjonelt, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle virksomheten din.

Våre Tjenester

Vi tilbyr en ekstremt fleksibel leveransemodell som er skreddersydd etter dine behov. Vi er raskt omstillingsdyktige og følger deg gjennom utviklingsfasen når virksomheten din opplever vekst. Vi er her for å støtte deg og sikre at våre tjenester kontinuerlig tilpasses og møter dine skiftende krav.

Her er et utvalg av våre tjenester som kan hjelpe bedriften din:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En pålitelig partner du kan stole på - erfaring som gir trygghet

Vårt dedikerte og ekspertteam består av talentfulle regnskapsførere som er både engasjerte og holder seg oppdatert på de nyeste trendene innen regnskap. Som vår kunde vil du få tildelt en erfaren og dedikert kundeansvarlig som vil være din hovedkontakt gjennom hele samarbeidet.

Vi bruker moderne skybaserte løsninger som gjør det enkelt for deg å ha full oversikt over regnskapet ditt når som helst og hvor som helst. Hos NORIAN tilbyr vi regnskapstjenester gjennom anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vi legger stor vekt på en sømløs og problemfri overgangsprosess. NORIAN har utviklet et strukturert overføringsprogram som er skreddersydd for din bedrift. Dette inkluderer en tydelig tidsplan, definerte aktiviteter, klare ansvarsområder og viktige milepæler for en vellykket overgang.

Effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er avgjørende i overgangsprosessen. Vi jobber aktivt med å identifisere muligheter for forbedring og utviklingspotensial, både i systemer og prosesser, helt fra starten av samarbeidet.

Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger som gir deg trygghet og frigjør deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan fokusere på å utvikle og styrke din kjernevirksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner kan du forvente enestående kvalitet og profesjonalitet som er skreddersydd etter dine spesifikke behov.

Porsgrunn:Skien-regnskapsbyra-NORIAN-1 (1)

Er du klar for å ta regnskapsprosessen til et nytt effektivitetsnivå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.