Skip to main content

Smart, Smooth, Safe

Regnskap

Vi hjelper deg med hele eller deler av økonomifunksjonen, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Få et tilbud.
Smart, Smooth, Safe

Regnskap

Vi hjelper deg med hele eller deler av økonomifunksjonen, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter

Vi leverer til både små og store virksomheter

NORIAN utvikler våre tjenester kontinuerlig for å kunne tilby lavest mulig priser, moderne leveranser og verdifull rådgivning.

Alle kunder er unike og har forskjellige behov. Dette krever et tilpasningsdyktig team som kontinuerlig samarbeider med deres virksomhet for å øke effektiviteten og de operative rutinene. I NORIAN ser vi at de beste resultatene oppnås når selskaper er villige til å evaluere og implementere endringer, tilpasse seg beste praksis og bruke tid på å diskutere fremtidige forbedringer sammen med oss.

Reduserer kostnader slik at du kan vokse

NORIANs leveransemodell er basert på nearshore kapasitet som sikrer best mulig pris. NORIAN har også lave overhead- og administrasjonskostnader som sikrer et best mulig kostnadsnivå.

Prosessforbedringer for fokus på riktige ting

Best practice er etablert gjennom vår omfattende erfaring fra ett stort antall kunder. De benytter ulike systemer, driver virksomhet i ulike land og er ulikt organisert. NORIANs kultur og Lean-filosofi sikrer kontinuerlig innovasjon og forbedring for å sikre også fremtidig konkurransekraft.

Høy kvalitet og kompetanse du kan stole på

NORIAN tilbyr kostnadsbesparelser gjennom stordriftsfordeler av investering i kvalitet, compliance i tillegg til spesialisering. NORIAN har et kvalitetskontrollsystem basert på ISO-standard.

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Våre Tjenester

Vi tilbyr en svært fleksibel leveransemodell skreddersydd etter dine behov. Vi er raske til å tilpasse oss og følge deg gjennom utviklingsfasene når din virksomhet opplever vekst. Vår målsetning er å støtte deg kontinuerlig og sikre at våre tjenester til enhver tid tilpasses for å møte dine skiftende behov.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønna
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En Trygg Partner

Skreddersydde løsninger

NORIAN skreddersyr våre tjenester nøyaktig etter dine spesifikke behov. Enten du søker en helhetlig løsning som tar seg av alle aspekter av ditt regnskap fra begynnelse til slutt, eller foretrekker å outsource spesifikke deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et omfattende utvalg av regnskapstjenester skreddersydd for å møte dine forretningsmessige krav på en profesjonell måte. Vårt erfarne team av eksperter er klare til å gi deg støtte på alle områder av ditt regnskap, slik at du kan fokusere uforstyrret på kjernevirksomheten din.

Vi sikrer at alle oppgaver utføres punktlig og effektivt. Gjennom samarbeid med NORIAN reduserer du sårbarheten for din bedrift. Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi legger ned innsatsen for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag som vil øke effektiviteten, veksten og lønnsomheten din. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder.

regnskapsbyra-Arendal-1
Arendal-regnskapsfører

Kvalitet og effektivitet

Vi har en klar prioritering av kvalitet. Gjennom grundige kvalitetssikringsprosesser og erfarne regnskapsførere sikrer vi tilfredsstillende resultater for deg som kunde. Kontinuerlig forbedring og utvikling av våre tjenester er en integrert del av vår daglige drift.

Vi er dedikerte til å automatisere prosesser ved hjelp av intelligente løsninger, inkludert eksisterende systemer og robotisering. NORIAN er ledende innen automatisering og robotisering, og i Intelligent Automation (IA)-prosjekter i Norden. Vår sterke evne til automatisering muliggjør høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vårt hovedmål er å levere førsteklasses kvalitet til en mer overkommelig pris.

Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid og er stolte av våre tjenester. Med vårt dedikerte team kan du være trygg på at regnskapet ditt blir effektivt håndtert, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle din virksomhet.

Trygghet for deg som kunde

Vårt erfarne og engasjerte team av regnskapsførere holder seg oppdatert med de nyeste trendene i bransjen. Som kunde hos NORIAN får du tildelt en erfaren kundeansvarlig som vil være din hovedkontakt gjennom hele samarbeidet.

Vi bruker moderne skybaserte løsninger, inkludert anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP, for å gi deg enkel tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst.

NORIAN legger stor vekt på en smidig og problemfri overgangsprosess. Vi har utviklet et grundig overføringsprogram skreddersydd for din bedrift, med en nøye planlagt tidsramme, tydelig ansvarsfordeling og vesentlige milepæler for å sikre en vellykket overgang.

Effektiv kommunikasjon er avgjørende, og vi arbeider aktivt med å identifisere forbedringsmuligheter og utviklingspotensial i systemer og prosesser fra starten av samarbeidet.

Våre skreddersydde løsninger gir deg trygghet og frigjør deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan fokusere på å utvikle din kjernevirksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner kan du forvente enestående kvalitet og profesjonalitet tilpasset dine spesifikke behov.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ønsker du å vite mer om outsourcing? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi komme tilbake til deg

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.