Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå & Regnskapsfører
Halden

Med NORIAN ved din side, er dine regnskapsoppgaver i erfarne hender. Vi tar oss av alt det administrative slik at du kan fokusere på å styrke og utvide din bedrift. Vår dedikasjon til effektiv og nøyaktig regnskapsadministrasjon gir deg full tillit til din virksomhets økonomi. Velg NORIAN som din partner for en smidig vei mot suksess.

KONTAKT OSS I DAG
Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Halden

Med NORIAN ved din side, er dine regnskapsoppgaver i erfarne hender. Vi tar oss av alt det administrative slik at du kan fokusere på å styrke og utvide din bedrift. Vår dedikasjon til effektiv og nøyaktig regnskapsadministrasjon gir deg full tillit til din virksomhets økonomi. Velg NORIAN som din partner for en smidig vei mot suksess.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

NORIAN tilbyr konkurransedyktige priser, moderne leveransemetoder og verdifull rådgivning for å sikre din bedrifts suksess.

Vi setter pris på den unike variasjonen blant våre kunder og er forpliktet til å møte deres individuelle behov med en unik og trygg tilnærming. NORIAN har et dedikert team som samarbeider nært med din bedrift for å virkelig forstå og tilfredsstille disse behovene. Vi tror på åpen dialog og tett samarbeid som nøkkelen til effektivitet og kontinuerlig forbedring.

Vår ambisjon er å være en proaktiv partner som ikke bare reagerer på dine behov, men også identifiserer muligheter for kontinuerlig innovasjon. Gjennom tett samarbeid streber vi etter å utvikle skreddersydde løsninger som vil være med på å lede din virksomhet mot suksess.

Reduserer kostnader slik at du kan vokse

NORIAN tilbyr en skreddersydd leveransemodell som hjelper deg med å redusere kostnader og legge vekt på vekst. Ved å utnytte vår nearshore-kapasitet, får du tilgang til førsteklasses tjenester til en optimal pris. Denne innovative tilnærmingen gjør det mulig for oss å levere skreddersydde og kostnadseffektive løsninger som støtter dine økonomiske mål på en unik måte.

Prosessforbedringer for fokus på riktige ting

I NORIAN går vi utover “best practice” – det er en praksis formet av vår omfattende erfaring med ulike kunder. Vårt samarbeid strekker seg over ulike bransjer, systemer og organisasjonsstrukturer, og denne varierte erfaringen har beriket vår innsikt og kunnskap. Denne dype forståelsen former vår tilnærming, slik at vi kan levere skreddersydde løsninger som passer dine unike behov på en unik måte.

Høy kvalitet og kompetanse du kan stole på

NORIAN oppnår kostnadsbesparelser ved å investere i kvalitet, regeloverholdelse og spesialisering for å utnytte stordriftsfordeler. Vi fokuserer på å skape merverdi for våre kunder ved å optimalisere operasjonene gjennom kombinasjonen av kvalitetssikring, standardoverholdelse og spesifikke ferdigheter.

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Våre Tjenester

Vi tilbyr en fleksibel leveransemodell tilpasset dine spesifikke behov. Vår dynamiske tilnærming gjør at vi kan tilpasse oss raskt og følge din virksomhet gjennom utviklingsfasene. Målet vårt er å være din pålitelige støttespiller ved å levere skreddersydde løsninger som kontinuerlig tilpasses for å møte dine skiftende behov.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønna
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Vi leverer til både små og store virksomheter i Halden

Vi leverer til både små og store virksomheter i Halden

En Trygg Partner

Skreddersydde løsninger

NORIAN tilpasser våre regnskapstjenester nøyaktig etter dine behov, enten det er for en helhetlig løsning eller spesifikke deler av regnskapsarbeidet. Vårt erfarne team støtter deg på alle områder av regnskapet, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi legger vekt på punktlighet og effektivitet, og arbeider kontinuerlig for å håndtere dine regnskapsoppgaver pålitelig og profesjonelt.

Vi er dedikert til å være en pålitelig samarbeidspartner og investerer for å bygge et solid grunnlag for din virksomhet. Med NORIAN får du pålitelige regnskapstjenester som gir trygghet og mulighet til vekst. Du kan stole på vår dedikerte og skreddersydde tilnærming til dine unike regnskapsbehov.

Regnskapsbyrå-elverum-2
Regnskapsforer-elverum-2

Kvalitet og effektivitet

NORIAN er dedikert til kvalitet i alle våre tjenester. Med vårt erfarne team og grundige kvalitetskontroller, overgår vi dine forventninger. Vi er ledende innen automatisering og robotteknologi, og dette gjør at vi kan levere førsteklasses kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt mål er å tilby eksepsjonell kvalitet til rimelige priser, samtidig som vi forenkler regnskap og lønnsarbeid for deg slik at du kan fokusere på veksten av din virksomhet. Velg NORIAN for et partnerskap som prioriterer din suksess.

Trygghet for deg som kunde

NORIANs erfarne team er dedikert til å holde deg trygg og oppdatert ved å følge bransjens nyeste trender. Når du velger oss som din regnskapspartner, får du en dedikert kundeansvarlig som sikrer kontinuitet og forståelse av dine behov.

Vi benytter moderne skybaserte løsninger som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP for å gi deg enkel tilgang og kontroll over regnskapet ditt.

Vår smidige overgangsprosess, skreddersydde overføringsprogram, tydelige milepæler og ansvarsfordeling gir deg tillit og suksess.

Effektiv kommunikasjon og kontinuerlig forbedring er kjernen i vår tilnærming. Vi optimaliserer arbeidsflyten for å imøtekomme dine forventninger og frigjøre deg fra regnskapsoppgaver.

Med NORIAN kan du være trygg på skreddersydde løsninger som lar deg fokusere på kjernevirksomheten din. Vi tilbyr enestående kvalitet og profesjonalitet som er skreddersydd for dine behov.

Gjøvik-regnskapsbyra-NORIAN

Hvordan kan vi hjelpe deg i Halden?

Ønsker du å vite mer om outsourcing? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi komme tilbake til deg

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.