Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå & Regnskapsfører
Gjøvik

Med NORIAN som partner garanteres profesjonell og pålitelig håndtering av alle regnskapsoppgaver. Dette frigjør din tid, slik at du kan fokusere på vekst og utvikling av din bedrift. NORIAN er dedikert til effektiv og nøyaktig administrasjon av regnskapet ditt, slik at du kan ha full tillit til virksomhetens økonomi.

KONTAKT OSS I DAG
Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Gjøvik

Med NORIAN som partner garanteres profesjonell og pålitelig håndtering av alle regnskapsoppgaver. Dette frigjør din tid, slik at du kan fokusere på vekst og utvikling av din bedrift. NORIAN er dedikert til effektiv og nøyaktig administrasjon av regnskapet ditt, slik at du kan ha full tillit til virksomhetens økonomi.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

NORIAN kontinuerlig streber etter utvikling for å sikre at vi kan tilby våre tjenester til de mest konkurransedyktige prisene. Samtidig opprettholder vi moderne leveransemetoder og gir verdifull rådgivning.

Vi anerkjenner og respekterer mangfoldet blant våre kunder, med hver enkelt unik i sine spesifikke behov. Hos NORIAN har vi et hengivent team som konstant samarbeider tett med din virksomhet for å forstå og imøtekomme disse individuelle kravene. Vi tror at nøkkelen til økt effektivitet og forbedrede operative rutiner ligger i vårt tette samarbeid og åpen dialog.

Vårt mål er å være en proaktiv partner som ikke bare svarer på dine behov, men som også tar initiativ til å identifisere muligheter for konstant forbedring. Ved å jobbe intimt med deg, streber vi etter å utvikle en skreddersydd tilnærming som støtter din virksomhet på veien mot suksess.

Reduserer kostnader slik at du kan vokse

NORIANs leveransemodell er skapt for å bistå deg med å redusere kostnader, slik at du kan rette oppmerksomheten mot vekst. Vår tilnærming bygger på nearshore-kapasitet, som gir deg tilgang til førsteklasses tjenester til en optimal pris. Ved å dra nytte av denne modellen, er vi i stand til å levere kostnadseffektive løsninger som støtter dine økonomiske mål for virksomheten.

Prosessforbedringer for fokus på riktige ting

Innenfor NORIAN er “best practice” ikke bare et konsept; det er en praksis forankret i vår omfattende erfaring med en mangfoldig gruppe kunder. Vår historie inkluderer samarbeid med organisasjoner fra ulike bransjer, som bruker varierte systemer, opererer på internasjonalt nivå og har forskjellige organisasjonsstrukturer. Denne rike variasjonen av erfaringer har fungert som en uvurderlig kilde til innsikt og kunnskap, som vi har integrert i vårt tankesett og tilnærming.

Høy kvalitet og kompetanse du kan stole på

NORIAN representerer kostnadsbesparelser gjennom utnyttelse av stordriftsfordeler, oppnådd gjennom investeringer i kvalitet, overholdelse av regelverk og spesialisering. Vår tilnærming er sentrert rundt å generere merverdi for våre kunder ved å kombinere kvalitetssikring, etterlevelse av standarder og spesifikke ferdigheter for å optimalisere operasjonene.

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Våre Tjenester

Vi vektlegger en svært fleksibel leveransemodell skreddersydd etter dine spesifikke behov. Vår dynamiske tilnærming gjør oss i stand til raskt å tilpasse oss og følge deg gjennom utviklingsfasene når din virksomhet vokser. Målet vårt er å være en pålitelig støttespiller ved å tilby skreddersydde løsninger som kontinuerlig tilpasses for å imøtekomme dine skiftende behov.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønna
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Vi leverer til både små og store virksomheter i Arendal

Vi leverer til både små og store virksomheter i Gjøvik

En Trygg Partner

Skreddersydde løsninger

NORIAN utmerker seg ved å skreddersy våre tjenester presist etter dine individuelle behov. Enten du søker en helhetlig løsning som tar seg av alle aspekter av ditt regnskap fra start til slutt, eller foretrekker å outsource spesifikke deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et omfattende spekter av regnskapstjenester skapt for å imøtekomme dine forretningsmessige krav med en unik profesjonalitet.

Vårt erfarne team av eksperter står klare til å støtte deg på alle områder av regnskapet, slik at du kan rette all din oppmerksomhet mot kjernevirksomheten din uten avbrudd.

Vi prioriterer punktlighet og effektivitet i alle oppgaver vi utfører. Gjennom samarbeid med NORIAN minimerer du sårbarheten for din bedrift, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre at dine regnskapsoppgaver blir håndtert med pålitelighet og en unik grad av profesjonalitet.

Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi investerer betydelig for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag. Dette grunnlaget vil ikke bare øke effektiviteten, men også fungere som en katalysator for vekst og lønnsomhet i din virksomhet. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder. Med NORIAN som din partner kan du være sikker på at dine unike regnskapsbehov blir møtt med en dedikert og skreddersydd tilnærming.

Regnskapsfører Gjøvik
Regnskapsforer-Gjøvik-2

Kvalitet og effektivitet

Kvalitet er ikke bare et mål hos NORIAN, det er selve hjertet i vår virksomhet. Gjennom grundige kvalitetssikringsprosesser og en erfaren stab av regnskapsførere, streber vi alltid etter å overgå dine forventninger som kunde. Vår lidenskap for kontinuerlig forbedring og innovasjon er ikke bare en forpliktelse, men en integrert del av hverdagen vår.

Vi setter betydelig vekt på automatisering ved å utnytte intelligente løsninger som involverer eksisterende systemer og robotteknologi. NORIAN er stolt av å være en pioner innen automatisering og robotisering, spesielt innenfor prosjekter knyttet til Intelligent Automation (IA) i Norden. Vår avanserte automatiseringskapasitet gjør det mulig for oss å levere førsteklasses kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vårt ultimate mål er å tilby eksepsjonell kvalitet til en mer overkommelig pris.

Vi tar stolthet i å forenkle regnskap og lønnsarbeid, og NORIANs engasjerte team sikrer en effektiv håndtering av regnskapet ditt, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle din virksomhet.

Vi er ikke bare opptatt av å møte forventningene dine, men å overgå dem. Ved å velge NORIAN som din regnskapspartner, kan du være trygg på at kvalitet, effektivitet og pålitelighet utgjør kjernen i vårt samarbeid. Vi er ikke bare en leverandør av tjenester, men en dedikert ressurs som er stolt av å være en drivkraft for suksessen din. Med NORIAN på laget kan du forvente et unikt partnerskap som prioriterer din virksomhets vekst og suksess.

Trygghet for deg som kunde

Vårt erfarne og engasjerte team av regnskapsførere har som hovedprioritet å holde seg oppdatert med de nyeste trendene innen bransjen. Når du velger NORIAN som din regnskapspartner, blir du tilordnet en erfaren kundeansvarlig som vil være din hovedkontakt gjennom hele samarbeidet. Dette sikrer kontinuitet og gir deg en dedikert ressurs som fullt ut forstår dine spesifikke behov.

For å gi deg en sømløs opplevelse benytter vi moderne skybaserte løsninger, herunder anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP. Dette gir deg enkel tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst, og gir nødvendig fleksibilitet og kontroll.

NORIAN legger stor vekt på en smidig og problemfri overgangsprosess. Vi har utviklet et grundig overføringsprogram skreddersydd for din bedrift, med en nøye planlagt tidsramme, tydelig ansvarsfordeling og vesentlige milepæler. Dette sikrer en vellykket overgang og skaper tillit i samarbeidet.

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for oss, og vi arbeider aktivt med å identifisere forbedringsmuligheter og utviklingspotensial i systemer og prosesser fra starten av samarbeidet. Vi søker kontinuerlig etter måter å optimere og forbedre arbeidsflyten på for å sikre at våre tjenester møter dine forventninger på best mulig måte.

Våre skreddersydde løsninger gir deg trygghet og frigjør deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan fokusere på å utvikle din kjernevirksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner kan du forvente enestående kvalitet og profesjonalitet, skreddersydd for å møte dine spesifikke behov.

Gjøvik-regnskapsbyra-NORIAN

Hvordan kan vi hjelpe deg i Gjøvik?

Ønsker du å vite mer om outsourcing? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi komme tilbake til deg

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.