logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Fredrikstad

 • Når du velger NORIAN som regnskapsfører, kan du legge enda større vekt på å drive og styrke din kjernevirksomhet, uten å bekymre deg for regnskapet. NORIAN tar seg av alle regnskapsoppgavene dine, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse bedriften din. Med NORIAN ved din side, kan du trygt delegere regnskapsansvaret og ha tillit til at alt håndteres på en profesjonell og pålitelig måte, slik at du kan ta bedriften din til nye høyder.

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Fredrikstad

Når du velger NORIAN som regnskapsfører, kan du legge enda større vekt på å drive og styrke din kjernevirksomhet, uten å bekymre deg for regnskapet. NORIAN tar seg av alle regnskapsoppgavene dine, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse bedriften din. Med NORIAN ved din side, kan du trygt delegere regnskapsansvaret og ha tillit til at alt håndteres på en profesjonell og pålitelig måte, slik at du kan ta bedriften din til nye høyder.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Stavanger

Vi leverer til både små og store virksomheter i Fredrikstad

En Trygg Partner

Sikkerhet og tilpassede løsninger som møter dine spesifikke behov.

NORIAN tilpasser våre leveranser nøyaktig etter dine spesifikke behov. Uansett om du ønsker en omfattende løsning som tar seg av alle aspekter av regnskapet ditt, fra begynnelse til slutt, eller om du foretrekker å outsource visse deler av regnskapsarbeidet, så har vi et bredt spekter av regnskapstjenester tilgjengelig for din virksomhet. Vårt erfarne team av eksperter står klare til å støtte deg på alle områder av ditt regnskap, slik at du kan rette all din oppmerksomhet mot kjernevirksomheten din.

Vi er her for å sikre at alt blir håndtert i rett tid. Ved å samarbeide med NORIAN, minsker du sårbarheten for din bedrift. Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi arbeider hardt for å bidra til å oppnå et solid fundament som øker effektiviteten, veksten og lønnsomheten deres. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder.

regnskapsbyra-fredrikstad-1-2
fredrikstad-regnskapsbyra-1-2

Fremragende kvalitet og optimal effektivitet

Vi setter høy kvalitet i fokus, og gjennom våre kvalitetssikrede prosesser og erfarne regnskapsførere, kan vi garantere tilfredsstillende resultater for deg som vår kunde. Kontinuerlig forbedring og videreutvikling av våre tjenester er en naturlig del av vår daglige drift.

Vi er aktivt engasjert i å automatisere prosesser ved hjelp av intelligente løsninger, både i våre eksisterende systemer og gjennom robotisering. NORIAN er en ledende pioner innen automatisering og robotisering, og vi har gjennomført noen av de mest betydningsfulle Intelligent Automation (IA)-prosjektene i Norden. Vår sterke evne til automatisering gjør det mulig for oss å levere høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt hovedmål er å tilby førsteklasses kvalitet til en enda bedre pris.

Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid, og vi er stolte av tjenestene vi leverer. Med vårt dedikerte team kan du være trygg på at regnskapet ditt blir håndtert effektivt og profesjonelt, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle din virksomhet.

Våre Tjenester

Vi tilbyr en svært fleksibel leveransemodell som skreddersys etter dine behov. Vi er raske til å tilpasse oss og følge deg i utviklingsfasen når din virksomhet opplever vekst. Vi er her for å støtte deg og sikre at våre tjenester kontinuerlig tilpasses og møter dine skiftende krav.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr for å hjelpe bedrifter som deres:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En pålitelig og erfaren samarbeidspartner du kan stole på.

Vår dedikerte team består av erfarene regnskapsførere som ikke bare er engasjerte, men som også opprettholder sin kunnskap i tråd med nye tendenser innen regnskapsfaget. Som vår kunde blir du tilordnet en erfaren og dedikert kundeansvarlig som vil være din primære kontakt gjennom hele samarbeidet.

Vi benytter oss av moderne skybaserte løsninger, som gjør det enkelt for deg å ha full oversikt over regnskapet ditt når som helst og hvor som helst. Hos NORIAN tilbyr vi regnskapstjenester gjennom anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vi legger stor vekt på en sømløs og problemfri overgangsprosess. NORIAN har utviklet et strukturert overføringsprogram som tilpasses spesifikt til din bedrift. Dette inkluderer en klar tidsplan med definerte aktiviteter, tydelig ansvarsfordeling og avgjørende milepæler for en vellykket overgang.

Effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er avgjørende i overgangsprosessen. Vi arbeider aktivt med å identifisere muligheter for forbedring og utviklingspotensial, både i systemer og prosesser, helt fra starten av samarbeidet.

Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger som gir deg trygghet og avlaster deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan fokusere på å utvikle og styrke din kjernevirksomhet. Med NORIAN som partner kan du forvente  kvalitet og profesjonalitet tilpasset dine spesifikke behov.

stavanger-regnskapsbyra-NORIAN-1

Er du klar for å ta regnskapsprosessen til et nytt effektivitetsnivå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.