Skip to main content

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå & Regnskapsfører
Elverum

Med NORIAN ved din side kan du være trygg på at alle dine regnskapsoppgaver blir behandlet med ekspertise og pålitelighet. Vi tar oss av alt det administrative slik at du kan rette din oppmerksomhet mot å styrke og vokse din bedrift. Vår dedikasjon til effektiv og nøyaktig regnskapsadministrasjon gir deg full tillit til din virksomhets økonomiske situasjon. La NORIAN være din partner for en smidigere vei mot suksess.

KONTAKT OSS I DAG
Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Elverum

Med NORIAN ved din side kan du være trygg på at alle dine regnskapsoppgaver blir behandlet med ekspertise og pålitelighet. Vi tar oss av alt det administrative slik at du kan rette din oppmerksomhet mot å styrke og vokse din bedrift. Vår dedikasjon til effektiv og nøyaktig regnskapsadministrasjon gir deg full tillit til din virksomhets økonomiske situasjon. La NORIAN være din partner for en smidigere vei mot suksess.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Med NORIAN får du konkurransedyktige priser, moderne leveransemetoder og verdifull rådgivning for din bedrifts suksess.

Vi verdsetter mangfoldet blant våre kunder og er dedikert til å møte deres individuelle behov. NORIAN har et engasjert team som samarbeider tett med din virksomhet for å forstå og tilfredsstille disse behovene. Vi tror på åpen dialog og tett samarbeid som nøkkelen til effektivitet og forbedrede rutiner.

Vår målsetning er å være en proaktiv partner som ikke bare reagerer på dine behov, men også identifiserer muligheter for kontinuerlig forbedring. Gjennom nært samarbeid streber vi etter å utvikle skreddersydde løsninger som støtter din virksomhet på veien til suksess.

Reduserer kostnader slik at du kan vokse

NORIAN skiller seg ut med en leveransemodell skreddersydd for å hjelpe deg med å kutte kostnader og fokusere på vekst. Vi benytter oss av vår nearshore-kapasitet, som gir deg tilgang til førsteklasses tjenester til en optimal pris. Denne innovative tilnærmingen gjør det mulig for oss å levere skreddersydde og kostnadseffektive løsninger som støtter dine økonomiske mål på en unik måte.

Prosessforbedringer for fokus på riktige ting

I NORIAN, går vi ut over konseptet med “best practice” – det er en praksis for oss, formet av vår omfattende erfaring med et bredt spekter av kunder. Vårt samarbeid strekker seg over ulike bransjer, systemer og organisasjonsstrukturer, og denne varierte erfaringen har beriket vår innsikt og kunnskap. Denne dype forståelsen former vårt tankesett og tilnærming, slik at vi kan levere skreddersydde løsninger som passer dine unike behov på en unik måte.

Høy kvalitet og kompetanse du kan stole på

NORIAN driver med kostnadsbesparelser ved å utnytte stordriftsfordeler gjennom investeringer i kvalitet, regeloverholdelse og spesialisering. Vi fokuserer på å skape merverdi for våre kunder ved å kombinere kvalitetssikring, standardoverholdelse og spesifikke ferdigheter for å optimalisere operasjonene.

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Våre Tjenester

Vi tilbyr en svært fleksibel leveransemodell som er skreddersydd for dine spesifikke behov. Vår dynamiske tilnærming gjør oss i stand til å raskt tilpasse oss og følge din virksomhet gjennom utviklingsfasene. Målet vårt er å være din pålitelige støttespiller ved å levere skreddersydde løsninger som kontinuerlig tilpasses for å møte dine skiftende behov.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønna
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Vi leverer til både små og store virksomheter i Elverum

Vi leverer til både små og store virksomheter i Elverum

En Trygg Partner

Skreddersydde løsninger

NORIAN skiller seg ut ved å skreddersy våre tjenester nøyaktig etter dine individuelle behov. Enten du søker en helhetlig løsning for ditt regnskap fra start til slutt, eller foretrekker å outsource spesifikke deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et omfattende spekter av regnskapstjenester skapt for å imøtekomme dine forretningsmessige krav på en unik og profesjonell måte.

Med vårt erfarne team av eksperter ved din side kan du være trygg på å motta støtte på alle områder av regnskapet, slik at du kan fokusere fullt ut på din kjernevirksomhet uten avbrudd.

Vi setter punktlighet og effektivitet i høysetet i alt vi gjør. Gjennom samarbeid med NORIAN, minimerer du sårbarheten for din bedrift, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre at dine regnskapsoppgaver blir håndtert med pålitelighet og en unik grad av profesjonalitet.

Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi investerer betydelig for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag. Dette grunnlaget vil ikke bare øke effektiviteten, men også fungere som en katalysator for vekst og lønnsomhet i din virksomhet. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder. Med NORIAN som din partner kan du være sikker på at dine unike regnskapsbehov blir møtt med en dedikert og skreddersydd tilnærming.

Regnskapsbyrå-elverum-2
Regnskapsforer-elverum-2

Kvalitet og effektivitet

NORIAN fokuserer på kvalitet i alt vi gjør. Vårt erfarne team og omfattende kvalitetssikringsprosesser sikrer at vi overgår dine forventninger. Vi er ledende innen automatisering og robotteknologi, noe som gjør oss i stand til å tilby førsteklasses kvalitet til konkurransedyktige priser. Vårt mål er å tilby eksepsjonell kvalitet til rimelige priser. Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid slik at du kan fokusere på din virksomhets vekst. Velg NORIAN for et partnerskap som prioriterer din suksess.

Trygghet for deg som kunde

NORIANs erfarne team holder seg oppdatert med bransjens nyeste trender for å gi deg best mulig service. Når du velger oss som din regnskapspartner, får du en dedikert kundeansvarlig for kontinuitet og forståelse av dine behov.

Vi bruker moderne skybaserte løsninger som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP for enkel tilgang og kontroll over regnskapet ditt.

Vi legger vekt på en smidig overgangsprosess med et skreddersydd overføringsprogram, klare milepæler og tydelig ansvarsfordeling for tillit og suksess.

Effektiv kommunikasjon og kontinuerlig forbedring er nøkkelen. Vi optimaliserer arbeidsflyten for å møte dine forventninger og frigjøre deg fra regnskapsoppgaver.

Med NORIAN kan du stole på skreddersydde løsninger som gir trygghet og lar deg fokusere på kjernevirksomheten din. Vi tilbyr enestående kvalitet og profesjonalitet, tilpasset dine behov.

Gjøvik-regnskapsbyra-NORIAN

Hvordan kan vi hjelpe deg i Elverum?

Ønsker du å vite mer om outsourcing? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi komme tilbake til deg

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.