Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå & Regnskapsfører
Ålesund

Med NORIAN som din pålitelige partner kan du være trygg på at alle regnskapsoppgaver håndteres med profesjonalitet og pålitelighet. Dette frigjør din tid og lar deg fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse din bedrift. NORIAN er dedikert til å sikre at regnskapet ditt blir administrert effektivt og nøyaktig, slik at du kan ha full tillit til økonomien i din virksomhet.

KONTAKT OSS I DAG
Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Ålesund

Med NORIAN som din pålitelige partner kan du være trygg på at alle regnskapsoppgaver håndteres med profesjonalitet og pålitelighet. Dette frigjør din tid og lar deg fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse din bedrift. NORIAN er dedikert til å sikre at regnskapet ditt blir administrert effektivt og nøyaktig, slik at du kan ha full tillit til økonomien i din virksomhet.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

NORIAN er forpliktet til kontinuerlig utvikling for å sikre at vi kan tilby våre tjenester til de lavest mulige prisene, samtidig som vi opprettholder moderne leveranser og gir verdifull rådgivning.

Vi anerkjenner at alle kunder er unike med ulike behov, og dette kravet til en tilpasningsdyktig tilnærming. I NORIAN har vi et dedikert team som kontinuerlig samarbeider med din virksomhet for å forstå og imøtekomme spesifikke krav. Vi tror på at nøkkelen til økt effektivitet og forbedrede operative rutiner ligger i et tett samarbeid og en åpen dialog.

Vårt mål er å være en proaktiv partner som ikke bare reagerer på dine behov, men som også tar initiativ til å identifisere muligheter for forbedring. Ved å jobbe tett sammen med deg, streber vi etter å skape en skreddersydd tilnærming som støtter din virksomhet på veien mot suksess.

Reduserer kostnader slik at du kan vokse

NORIANs leveransemodell er utformet for å hjelpe deg med å redusere kostnadene, slik at du kan fokusere på vekst. Vår tilnærming er basert på nearshore kapasitet, som gir deg tilgang til høykvalitets tjenester til den beste mulige prisen. Ved å utnytte denne modellen, kan vi tilby kostnadseffektive løsninger som støtter din virksomhets økonomiske mål.

Prosessforbedringer for fokus på riktige ting

Best practice innenfor NORIAN er ikke bare et begrep; det er en praksis forankret i vår rike erfaring med et bredt spekter av kunder. Vi har jobbet med organisasjoner som opererer i forskjellige bransjer, benytter ulike systemer, opererer internasjonalt, og har varierte organisasjonsstrukturer. Denne mangfoldigheten av erfaringer har vært en uvurderlig kilde til innsikt og kunnskap som vi har integrert i vårt tankesett og tilnærming.

Høy kvalitet og kompetanse du kan stole på

NORIAN står for kostnadsbesparelser gjennom stordriftsfordeler oppnådd gjennom investering i kvalitet, etterlevelse av regelverk og spesialisering. Vår tilnærming fokuserer på å skape merverdi for våre kunder ved å kombinere kvalitetssikring, overholdelse av standarder og spesifikke ferdigheter for å optimalisere operasjonene.

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Kontakt oss direkte

Har du spørsmål?

+47 22 911 350

info@norian.no

Våre Tjenester

Vi legger vekt på å tilby en svært fleksibel leveransemodell skreddersydd etter dine spesifikke behov. Vår tilnærming er dynamisk, og vi er kjapt i stand til å tilpasse oss og følge deg gjennom utviklingsfasene når din virksomhet opplever vekst. Målet vårt er å være en pålitelig støttespiller ved å tilby skreddersydde løsninger som kontinuerlig tilpasses for å imøtekomme dine skiftende behov.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønna
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Vi leverer til både små og store virksomheter i Arendal

Vi leverer til både små og store virksomheter i Ålesund

En Trygg Partner

Skreddersydde løsninger

NORIAN skiller seg ut ved å skreddersy våre tjenester nøyaktig etter dine spesifikke behov. Enten du søker en helhetlig løsning som tar seg av alle aspekter av ditt regnskap fra begynnelse til slutt, eller om du foretrekker å outsource spesifikke deler av regnskapsarbeidet, tilbyr vi et omfattende utvalg av regnskapstjenester designet for å møte dine forretningsmessige krav på en profesjonell måte. Vårt erfarne team av eksperter står klare til å gi deg støtte på alle områder av ditt regnskap, slik at du kan fokusere uforstyrret på kjernevirksomheten din.

Vi legger vekt på punktlighet og effektivitet i utførelsen av alle oppgaver. Gjennom samarbeid med NORIAN reduserer du sårbarheten for din bedrift, og vi arbeider kontinuerlig for å sikre at dine regnskapsoppgaver blir håndtert på en pålitelig og profesjonell måte.

Vårt langsiktige mål er å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder, og vi legger ned innsatsen for å hjelpe deg med å bygge et solid grunnlag. Dette grunnlaget vil ikke bare øke effektiviteten, men også stimulere vekst og lønnsomhet i din virksomhet. Du kan stole på at vi leverer pålitelige regnskapstjenester som gir deg trygghet og muligheten til å ta din virksomhet til nye høyder. Med NORIAN som din partner kan du ha tillit til at dine regnskapsbehov blir møtt med profesjonalitet og dedikasjon.

norian-Regnskapsfører-Ålesund
Regnskapsfører-Ålesund-2

Kvalitet og effektivitet

Kvalitet er vår fremste prioritet hos NORIAN. Gjennom omfattende kvalitetssikringsprosesser og erfarne regnskapsførere streber vi etter å levere tilfredsstillende resultater for deg som kunde. Vår dedikasjon til kontinuerlig forbedring og utvikling er en integrert del av vår daglige drift.

Vi legger stor vekt på automatisering ved hjelp av intelligente løsninger, inkludert eksisterende systemer og robotisering. NORIAN er en bransjeleder innen automatisering og robotisering, spesielt i Intelligent Automation (IA)-prosjekter i Norden. Vår avanserte automatiseringskapasitet muliggjør levering av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Vårt hovedmål er å tilby førsteklasses kvalitet til en mer overkommelig pris.

Gjennom å forenkle regnskap og lønnsarbeid er vi stolte av våre tjenester. NORIANs dedikerte team sikrer effektiv håndtering av regnskapet ditt, slik at du kan fokusere på å drive og utvikle din virksomhet.

Vi er ikke bare opptatt av å møte, men å overgå forventningene dine. Ved å velge NORIAN som din regnskapspartner, kan du være trygg på at kvalitet, effektivitet og pålitelighet er kjerneelementene i vårt samarbeid. Vi tar stolthet i å være en pålitelig ressurs for din virksomhet, og vår dedikasjon til kontinuerlig forbedring sikrer at vi leverer tjenester som oppfyller de høyeste standardene.

Trygghet for deg som kunde

Vårt erfarne og engasjerte team av regnskapsførere er dedikert til å holde seg oppdatert med de nyeste trendene i bransjen. Når du velger NORIAN som din regnskapspartner, blir du tildelt en erfaren kundeansvarlig som vil være din hovedkontakt gjennom hele samarbeidet. Dette sikrer kontinuitet og gir deg en dedikert ressurs som forstår dine spesifikke behov.

For å tilby deg en sømløs opplevelse bruker vi moderne skybaserte løsninger, inkludert anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP. Dette gir deg enkel tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst, noe som gir deg nødvendig fleksibilitet og kontroll.

NORIAN legger stor vekt på en smidig og problemfri overgangsprosess. Vi har utviklet et grundig overføringsprogram skreddersydd for din bedrift, med en nøye planlagt tidsramme, tydelig ansvarsfordeling og vesentlige milepæler. Dette sikrer en vellykket overgang og skaper tillit i samarbeidet.

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for oss, og vi arbeider aktivt med å identifisere forbedringsmuligheter og utviklingspotensial i systemer og prosesser fra starten av samarbeidet. Vi søker kontinuerlig etter måter å optimere og forbedre arbeidsflyten på for å sikre at våre tjenester møter dine forventninger på best mulig måte.

Våre skreddersydde løsninger gir deg trygghet og frigjør deg fra regnskapsoppgaver, slik at du kan fokusere på å utvikle din kjernevirksomhet. Med NORIAN som din pålitelige partner kan du forvente enestående kvalitet og profesjonalitet tilpasset dine spesifikke behov.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ønsker du å vite mer om outsourcing? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil vi komme tilbake til deg

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.