logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Trondheim

 • Med NORIAN som din regnskapsfører i Trondheim kan du rette fokuset mer mot drift og utvikling av din kjernevirksomhet. Vi er din pålitelige partner som streber etter å skape trygghet og tilfredshet for sine kunder. Du kan være sikker på at ditt regnskap blir håndtert på riktig måte, og NORIAN vil stå ved din side for å støtte veksten av din virksomhet. 

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Trondheim

Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drifte og utvikle din kjernevirksomhet.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Trondheim

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En trygg leveranse skreddersydd til ditt behov

Vi i NORIAN bygger leveranser etter ditt behov. NORIAN leverer komplett regnskap for din bedrift, enten du ønsker regnskap fra A til Å eller å outsource kun deler av regnskapsarbeidet.

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med ditt regnskap, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi er her for å sikre at alt blir gjort til rett tid – sammen med NORIAN reduserer du sårbarheten til din bedrift.

Vi ønsker å være en langsiktig partner for våre kunder og bidra til å sikre en god basis for å øke deres effektivitet, vekst og lønnsomhet.

regnskapsbyra-trondheim
trondheim-regnskapsbyra

Regnskapstjenester for bedrifter i Trondheim

Vi verdsetter kvalitet høyt, og med våre kvalitetssikrede prosesser og erfarne regnskapsførere kan vi garantere deg som kunde en pålitelig leveranse.

Kreativt forbedringspotensial er en naturlig del av vår hverdag. Vi søker alltid etter måter å bli enda bedre på og driver kontinuerlig utvikling av våre tjenester.

Vi jobber målrettet mot en høy grad av automatisering ved hjelp av intelligente løsninger både i våre eksisterende systemer og gjennom robotisering. NORIAN er en ledende aktør innen automatisering og robotisering, og har gjennomført noen av de mest omfattende Intelligent Automation (IA)-prosjektene i Norden. Denne omfattende automatiseringen gjør det mulig for NORIAN å levere førsteklasses kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt mål er enkelt og greit å levere førsteklasses kvalitet til en gunstig pris.

Vi forenkler regnskap og lønn, og er stolte av vår dedikasjon.

Våre Tjenester

Vi tilbyr regnskapstjenester skreddersydd for bedrifter i Trondheim. Vårt erfarne team av regnskapseksperter står klare til å håndtere alle aspekter av regnskapet ditt, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Våre tjenester inkluderer blant annet bokføring, fakturering, lønnsadministrasjon, rapportering og årsoppgjør. Vi sikrer nøyaktighet og etterlevelse av gjeldende lover og regler, slik at du kan ha full trygghet i din regnskapsprosess.

Uansett om du driver en liten bedrift eller en større virksomhet, kan vi skreddersy våre tjenester etter dine spesifikke behov. Vår lokalkunnskap om Trondheim og forståelse for lokale forretningspraksiser gjør oss til den ideelle samarbeidspartneren for deg.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine regnskapsbehov. Vi ser frem til å hjelpe deg med å sikre en solid og pålitelig regnskapsstyring for din bedrift i Trondheim.

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

NORIAN er din pålitelige partner som du kan stole på.

Vi er stolte av å være ditt lokale regnskapskontor. Med vår tilstedeværelse i lokalsamfunnet er vi dedikert til å bistå bedrifter i ditt område.

Vårt erfarne team av regnskapseksperter har bred kunnskap og kompetanse innen økonomi og regnskap. Vi er dedikert til å holde oss oppdatert om de siste endringene i lover og regler, slik at vi kan sikre at din virksomhet er i samsvar med gjeldende krav.

Når du velger oss som ditt lokale regnskapskontor, får du tildelt et dedikert team av kunnskapsrike og engasjerte regnskapsførere. Du vil få en erfaren og engasjert kundeansvarlig, som vil være din primære kontaktperson og sikre at dine behov og spørsmål blir håndtert på en effektiv og profesjonell måte.

Vi benytter moderne skybaserte løsninger som gjør det enkelt for deg å få tilgang til og holde deg oppdatert på ditt regnskap når det passer deg best. Vi samarbeider med anerkjente regnskapssystemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt større ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vårt mål som ditt lokale regnskapskontor er å være en pålitelig partner som forstår dine unike behov og utfordringer. Vi er her for å hjelpe deg med å forenkle regnskapsprosessen, slik at du kan fokusere på å drive din bedrift fremover.

Ta kontakt med oss i dag, så kan vi diskutere hvordan vi kan bistå deg. Vi ser frem til å bli din lokale regnskapsrådgiver og bidra til din bedrifts suksess.

trondheim-regnskapsbyra-NORIAN

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.