Skip to main content
logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

FREMTIDENS REGNSKAPSBYRÅ I TØNSBERG

Leter du etter regnskapsfører i Tønsberg og omegn, har NORIAN et kontor i ditt nærområdet. Våre dyktige spesialister innenfor økonomi, regnskap, lønn og ERP systemer kan hjelpe deg. Med lang fartstid i Tønsberg, har vi god kjennskap til lokalnæringen.

Smart, Smooth, Safe

FREMTIDENS REGNSKAPSBYRÅ I TØNSBERG

Leter du etter regnskapsfører i Tønsberg og omegn, har NORIAN et kontor i ditt nærområdet. Våre dyktige spesialister innenfor økonomi, regnskap, lønn og ERP systemer kan hjelpe deg. Med lang fartstid i Tønsberg, har vi god kjennskap til lokalnæringen.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter

Vi leverer til både små og store virksomheter

NORIAN SOM LANGSIKTIG PARTNER – TILPASSET DITT BEHOV

NORIAN tilbyr leveranser etter ditt behov. Vi leverer regnskap fra A-Å for din bedrift, enten om du vil ha komplett regnskap, eller sette ut deler av regnskapsarbeidet til oss. Våre kompetente regnskapsførere og økonomer står klare til å bistå deg med ditt regnskap slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Vi er opptatt av kvalitet og punktlighet. Med våre kvalitetssikrede prosesser og kompetente regnskapsførere garanterer vi høy grad av sikkerhet på våre leveranser til deg som kunde. Vi ønsker å være en langsiktig partner for å sikre et godt grunnlag og øke din bedrifts effektivitet, vekst og lønnsomhet. Sammen med NORIAN kan du styrke din konkurransekraft.

norian
regnskapsbyra

FREMTIDENS REGNSKAP ER I SKYEN

Fremtidens regnskapssystemer er i skyen. Dette gjør det mulig for regnskapsførere og deg som kunde å samarbeidet mer sømløst enn tidligere.

NORIAN har samarbeidspartnere som tilbyr smarte løsninger i sky. Noen av våre samarbeidspartnere er Tripletex, Xledger, PowerOffice Go. Sammen med våre samarbeidspartnere jobber vi kontinuerlig med å øke automatiseringsgrad i nåværende systemer samt gjennom robotisering av enkelte prosesser. NORIAN har implementert den største Intelligent Automation (IA) prosjektene i Norden og er derfor ledende innenfor automatisering og robotisering. Med høy automatiseringsgrad kan NORIAN levere høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Vi søker etter nye ideer og bedre løsninger i alt vi gjør. Vår innovasjonskultur og kontinuerlig utviklingen driver kan være positiv driver for din bedrift.

Ved digitalisering av regnskap ditt, blir det enklere å redusere manuelt arbeid samt minimere risiko for feil. Med effektivisering kan du som kunde få høyere kvalitet på regnskapet til en bedre pris.

Vi forenkler regnskap og lønn, og er stolte av det vi gjør.

FLEKSIBILITET FOR DEG SOM KUNDE

Vår bedrift vokser sammen med deg. Er din bedrift i vekst eller har behov for å skalere ned, er NORIAN fleksible til å justere våre leveranser etter omfanget. Ved kjøp eller salg av virksomheter vil NORIAN være i takt med endringen.

Vi følger din bedrifts utvikling.

Her er noen eksempler på hvilke tjenester vi hjelper bedrifter med:

 • Fakturering til kunder
 • Løpende bokføring av leverandørfaktura
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap og skattemelding
 • Økonomistyring og rapportering
 • Likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer (mva, a-melding)
 • Tolldeklarasjoner
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

LOKAL KOMPETANSE I TØNSBERG

Våre erfarne medarbeidere med bred kompetanse innenfor økonomi, regnskap og lønn. Vi kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert i aktuelle lovendringer og regler.

Som kunde hos oss vil du få egen kundeansvarlig med team av kunnskapsrike og engasjerte regnskapsførere.

Sammen med skybaserte og smarte løsninger, kan du bruker mer tid på å diskutere viktige tema med din regnskapsfører. Mindre fokus på feilsøking og arbeid med å lete frem bilag, bedre oversikt over din økonomi.

Ønsker du å besøke oss, ligger vårt kontor sentralt i Tønsberg. Norian er derfor din lokale regnskapsfører, både lokalt og digitalt.

ENKELT OG SMIDIG Å BLI KUNDE

Det er enkelt å bli en ny kunde hos NORIAN. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon.

Regnskapsbyra-NORIAN

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?