logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Stavanger

 • Med NORIAN som regnskapsfører kan du legge enda større vekt på å drive og styrke din kjernevirksomhet, uten å måtte bekymre deg for regnskapet. NORIAN tar seg av alle regnskapsoppgavene dine, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse din bedrift.

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Stavanger

Med NORIAN som regnskapsfører kan du legge enda større vekt på å drive og styrke din kjernevirksomhet, uten å måtte bekymre deg for regnskapet. NORIAN tar seg av alle regnskapsoppgavene dine, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe – å utvikle og vokse din bedrift.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Stavanger

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En pålitelig og skreddersydd leveranse som er tilpasset nøyaktig det du trenger.

Vi i NORIAN skreddersyr våre leveranser etter dine spesifikke behov. NORIAN tilbyr alt av regnskapstjenester for din virksomhet, enten du ønsker en helhetlig løsning som dekker alle regnskapsoppgaver fra start til slutt, eller om du foretrekker å outsource deler av regnskapsarbeidet. Vårt team av eksperter står klare til å støtte deg med alt som angår ditt regnskap, slik at du kan rette fullt fokus mot din kjernevirksomhet.

Vi er her for å sikre at alt blir håndtert i rett tid – i partnerskap med NORIAN reduserer du sårbarheten for din bedrift.

Vår ambisjon er å være en langsiktig samarbeidspartner for våre kunder og bidra til å sikre et solid fundament som øker effektiviteten, veksten og lønnsomheten deres.

regnskapsbyra-stavanger-1
stavanger-regnskapsbyra-1

Høy kvalitet og effektive prosesser

Vi prioriterer høy kvalitet, og gjennom våre kvalitetssikrede prosesser, våre erfarne regnskapsførere, kan vi garantere tilfredsstillende resultater for deg som vår kunde.

Vi ser på kontinuerlig forbedring og videreutvikling av våre tjenester som en naturlig del av vår daglige drift.

Vi er aktivt engasjert i å automatisere prosesser ved hjelp av intelligente løsninger, både i våre eksisterende systemer og gjennom robotisering. NORIAN er en ledende pioner innen automatisering og robotisering, og vi har gjennomført noen av de mest betydningsfulle Intelligent Automation (IA)-prosjektene i Norden. Vår sterke evne til automatisering gjør det mulig for oss å levere høy kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt hovedmål er å tilby førsteklasses kvalitet til en enda bedre pris.

Vi forenkler regnskap og lønnsarbeid, og vi er stolte av tjenestene vi leverer.

Våre Tjenester

Vår leveransemodell er svært fleksibel og skreddersys etter behovene til våre kunder. Vi er raskt ute med å tilpasse oss og følge dere i utviklingsfasen når dere opplever vekst.

Her er et utvalg av tjenestene vi tilbyr for å hjelpe bedrifter som deres:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En kompetent og trygg partner.

Vårt dedikerte team består av dyktige og kompetente regnskapsførere som ikke bare er engasjerte, men også holder seg oppdatert innen sitt fagområde. Som kunde blir du bli tildelt en erfaren og engasjert kundeansvarlig som vil være din viktigste kontaktperson.

Vi benytter moderne skybaserte løsninger, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert på regnskapet ditt når det passer deg best. Hos NORIAN leverer vi regnskap gjennom anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vi legger stor vekt på en sømløs og problemfri overgangsprosess. NORIAN har et strukturert overleveringsprogram som blir skreddersydd for din bedrift. Dette inkluderer en tydelig tidsplan med definerte aktiviteter, ansvarsfordeling og beslutningspunkter for alle overgangssituasjoner.

Effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er avgjørende i overgangsprosessen. Vi jobber aktivt med å identifisere muligheter for forbedring og potensiale for utvikling, både i systemer og prosesser, fra dag én.

stavanger-regnskapsbyra-NORIAN-1

Er du klar for å ta regnskapsprosessen til et nytt effektivitetsnivå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.