Skip to main content
logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Lørenskog

 • Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drifte og utvikle din kjernevirksomhet. 

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Lørenskog

Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drifte og utvikle din kjernevirksomhet.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En sikker leveranse skreddersydd til ditt behov

Vi i NORIAN bygger leveranser etter deres behov. NORIAN leverer komplett regnskap for din bedrift, enten om du vil ha regnskap fra A-Å, eller sette ut deler av regnskapsarbeidet. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med ditt regnskap så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

 Vi er her for å sikre at alt blir gjort til rett tid – sammen med NORIAN minsker du sårbarheten til din bedrift.  

 Vi ønsker å være en langsiktig partner for våre kunder, og bidra til å sikre et godt grunnlag for å øke deres effektivitet, vekst og lønnsomhet. 

norian

Høy kvalitet og effektive prosesser

Vi verdsetter kvalitet, og med våre kvalitetsikrede prosesser og erfarne regnskapsførere garanterer vi høy leveransesikkerhet til deg som kunde.  

 Et kreativt forbedringspotensial er en del av vår hverdag. Ønske om å alltid bli bedre driver kontinuerlig utviklingen av vår leveranse fremover.  

 Vi jobber mot en høy automatiseringsgrad med hjelp av smarte løsninger både i nåværende systemer og gjennom robotisering. Norian er ledende på automatisering og robotisering, og har gjennomført noen av de største Intelligent Automation (IA) prosjektene i Norden. Som følge av høy automatiseringsgrad kan Norian levere høy kvalitet til en svært gunstig pris.   

Vårt mål er enkelt – levere høy kvalitet til en bedre pris.  

Vi forenkler regnskap og lønn, og er stolte av det vi gjør.  

Våre Tjenester

Vår skalerbare leveransemodell innebærer fleksibilitet for våre kunder.Når dere som kunder vokser, kan vi raskt legge om og følge deres utvikling.

Her er noen eksempler på hvilke tjenester vi kan hjelpe bedrifter med.

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

Ditt lokale regnskapskontor

Våre medarbeidere er erfarne og har bred kompetanse innenfor økonomi og regnskap. Vi holder oss stadig oppdatert innenfor aktuelle lovendringer og regler.

Du blir tildelt et leveranseteam med kunnskapsrike og engasjerte regnskapsførere, i tillegg får du tildelt en erfaren og engasjert kundeansvarlig.

Vi benytter skybaserte løsninger slik at du enkelt kan holde deg oppdatert på ditt regnskap når du ønsker. Norian leverer regnskap på systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go og på andre større ERP systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.  

Ønsker du å besøke oss, ligger vårt kontor sentralt i Lørenskog. Norian er derfor din lokale regnskapsfører, både lokalt og digitalt. 

Smidig og Enkel Overtakelse
Vi i NORIAN har en strukturert prosess for overlevering som vi tilpasser din bedrift. Felles for all overlevering er at det er en klar tidsplan som inkluderer aktiviteter, ansvarsfordeling og beslutningspunkter.

Tydelig kommunikasjon mellom partene er viktig i overleveringsprosessen. Under oppstart jobber vi kontinuerlig med å identifisere forbedringer og utviklingspotensial, i både systemer og prosesser.

regnskapsbyra-NORIAN

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?