logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Kristiansand

 • Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drive og videreutvikle din kjernevirksomhet uten bekymringer.

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Kristiansand

Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drive og videreutvikle din kjernevirksomhet uten bekymringer.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Bergen

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En pålitelig leveranse tilpasset dine behov.

Vi i NORIAN skreddersyr leveransene etter dine behov. NORIAN tilbyr komplett regnskapstjenester for din bedrift, enten du ønsker et helhetlig regnskapsopplegg fra start til slutt, eller å outsource deler av regnskapsarbeidet. Våre eksperter er klare til å bistå deg med ditt regnskap, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Vi er her for å sikre at alt blir gjort i rett tid – i samarbeid med NORIAN reduserer du sårbarheten til din bedrift.

Vi streber etter å være en langsiktig partner for våre kunder og bidra til å sikre et solid fundament for å øke effektiviteten, veksten og lønnsomheten deres.

regnskapsbyra-kristiansand (1)
kristiansand-regnskapsbyra (1)

Høy kvalitet og effektive prosesser

Vi legger stor vekt på kvalitet, og med våre grundig kvalitetssikrede prosesser og erfarne regnskapsførere kan vi med sikkerhet levere tilfredsstillende resultater til deg som vår kunde.

Vi omfavner kreativt forbedringspotensial som en naturlig del av vår daglige drift. Vår drivkraft er alltid å bli bedre og videreutvikle vår tjeneste.

Vi jobber aktivt mot en høy grad av automatisering ved hjelp av intelligente løsninger både i våre eksisterende systemer og gjennom effektiv robotisering. NORIAN er en ledende pioner innen automatisering og robotisering, og vi har gjennomført noen av de mest betydningsfulle Intelligent Automation (IA)-prosjektene i Norden. Vår sterke automatiseringsevne gjør det mulig for oss å levere enestående kvalitet til en svært konkurransedyktig pris.

Vårt enkle mål er å tilby førsteklasses kvalitet til en enda bedre pris.

Vi gjør regnskap og lønn enklere, og vi er stolte av den verdifulle tjenesten vi leverer.

Våre Tjenester

Vår fleksible leveransemodell tilpasses sømløst etter behovene til våre kunder. Når dere som kunder opplever vekst, er vi raske til å tilpasse oss og følge deres utviklingstrajekt.

Nedenfor finner du et utvalg av de tjenestene vi tilbyr for å hjelpe bedrifter:

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En kompetent og trygg partner.

Vårt dedikerte team av dyktige og kompetente regnskapsførere er ikke bare engasjerte, men også faglig oppdaterte. I tillegg vil du få tildelt en erfaren og engasjert kundeansvarlig som vil være din viktigste kontakt.

Vi benytter oss av moderne skybaserte løsninger, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert på ditt regnskap når det passer deg best. Hos NORIAN leverer vi regnskap gjennom anerkjente systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vi legger stor vekt på en sømløs og problemfri overgangsprosess. Hos NORIAN har vi et strukturert overleveringsprogram som skreddersys for din bedrift. Det inkluderer en tydelig tidsplan med definerte aktiviteter, ansvarsfordeling og beslutningspunkter for alle overgangssituasjoner.

Effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er avgjørende i overgangsprosessen. Vi jobber aktivt med å identifisere forbedringsmuligheter og potensial for utvikling, både i systemer og prosesser, fra dag én.

kristiansand-regnskapsbyra-NORIAN (1)

Er du klar for å ta regnskapsprosessen til et nytt effektivitetsnivå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.