logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

REGNSKAPSFØRER I DRAMMEN

Er du på utkikk etter en regnskapsfører i Drammen? NORIAN er din lokale regnskapsfører.

Smart, Smooth, Safe

REGNSKAPSFØRER I DRAMMEN

Er du på utkikk etter en regnskapsfører i Drammen? NORIAN er din lokale regnskapsfører.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En enklere hverdag

Vi forstår at det kan være utfordrende for en daglig leder å holde styr på regnskap, lønn og offentlige frister. Det finnes andre presserende oppgaver som krever din oppmerksomhet. Senk skuldrende, vi kan hjelpe deg.

Ta kontakt med en av våre regnskapsførere i Drammen.

NORIAN leverer regnskap på mange forskjellige skybaserte systemer, som Tripletex, Xledger, PowerOffice GO og 24Seven Office. Med skybaserte løsninger kan du enkelt holde deg oppdatert på ditt regnskap i sanntid, når du selv ønsker. Skulle det være behov for å snakke med din regnskapsfører ansikt til ansikt, finner du oss sentralt i Drammen.

Ved å ha skybaserte regnskap og lønnssystemer, vil samarbeid med din regnskapsfører bli mer sømløst. Med gode prosjektmoduler, reiseregning- og utleggssystemer, vil det også bli enklere å følge opp avdelinger på tvers av landet.

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

regnskapsbyrå-drammen

Er din virksomhet i vekst?

Ønsker du å ekspandere din virksomhet og ønsker å sparre med noen økonomieksperter, har vi et engasjert team med bred kompetanse og erfaring innen økonomi og regnskap som også kjenner ditt lokalmiljø og marked. Hos NORIAN får du lokal kompetanse samt den nyeste teknologien.

Vi dekker dine behov

NORIAN bygger leveranser etter deres behov. Vi leverer komplett regnskap for din bedrift, enten om du vil ha regnskap fra A-Å, eller sette ut deler av regnskapsarbeidet.

Enten om du starter i det små med å sette bort faktureringer eller går hele veien med alt regnskap, er det snakk om viktige oppgaver du overlater til en ekstern partner. Vi har spesialisering innenfor flere bransjer, Elektro/ Vvs, IT, konsulent, Investeringer, barnehager, Helse, Eiendom og skjønnhet og velvære.

Her er noen eksempler på hvilke tjenester vi hjelper bedrifter med.

 • Håndtering av leverandørfaktura, inkludert betalinger
 • Fakturering til kunder samt oppfølging av kundefordringer
 • Løpende bokføring
 • Lønnsberegninger og utbetalinger
 • Kontrollere og utbetale reiseregninger og utlegg
 • Utarbeide årsregnskap og skattemelding
 • Stiftelse og avvikling av selskaper
 • Intern rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon og eventuelt bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

I NORIAN jobber vi kontinuerlig med å finne nye og bedre løsninger. Vi ser alltid etter forbedringspotensialet i alt vi gjør. NORIAN søker alltid etter å redusere manuelt arbeid hos våre regnskapsførere og hos våre kunder. Med økt robotisering og automatiserte prosesser trenger ikke det å sette ut regnskapet å bli en dyr affære. Derfor er automatiserte prosesser en stor del av vår leveranse. Høy automatiseringsgrad gjør det mulig for oss å levere høy kvalitet til en konkurransedyktig pris.

NORIAN ønsker å kunne være en langsiktig partner for kundene våre, og bidra til å skape et godt fundament for verdiskapning og skalerbarhet. Når dere som kunder vokser, kan vi raskt legge om og følge deres utvikling.

Det er ikke enkelt å få oversikt over økonomien når man sitter med detaljarbeid

Det er enkelt å tenke seg at man kan spare penger på å føre regnskapet selv. Tiden du bruker på å sette deg inn i regnskapsførsel er tid du kunne brukt på vekst av din virksomheten. Den kostnadsbesparelsen av å føre regnskap selv kan gå på bekostning av annet inntektsbringende arbeid.

Ved å la en erfaren regnskapsfører ta seg av regnskapet for deg vil du enklere få oversikt over din økonomi, styrke konkurransekraft samt minimere sårbarheten til din bedrift.

Mer informasjon om økonomi, regnskap og lønn finner du på vår blogg.

Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med ditt regnskap så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

drammen-regnskapsbyra

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?