logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå
Bergen

 • Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drifte og utvikle din kjernevirksomhet. 

Smart, Smooth, Safe

Regnskapsbyrå Bergen

Med NORIAN som regnskapsfører kan du fokusere mer på å drifte og utvikle din kjernevirksomhet.

Kontakt oss i dagOm NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter i Bergen

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Partner

En sikker leveranse skreddersydd til ditt behov

Vi i NORIAN bygger leveranser etter deres behov. NORIAN leverer komplett regnskap for din bedrift, enten om du vil ha regnskap fra A-Å, eller sette ut deler av regnskapsarbeidet. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg med ditt regnskap så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

 Vi er her for å sikre at alt blir gjort til rett tid – sammen med NORIAN minsker du sårbarheten til din bedrift.  

 Vi ønsker å være en langsiktig partner for våre kunder, og bidra til å sikre et godt grunnlag for å øke deres effektivitet, vekst og lønnsomhet. 

regnskapsbyra-Bergen
Bergen-regnskapsbyra

Høy kvalitet og effektive prosesser

Vi verdsetter kvalitet, og med våre kvalitetsikrede prosesser og erfarne regnskapsførere garanterer vi høy leveransesikkerhet til deg som kunde.  

 Et kreativt forbedringspotensial er en del av vår hverdag. Ønske om å alltid bli bedre driver kontinuerlig utviklingen av vår leveranse fremover.  

 Vi jobber mot en høy automatiseringsgrad med hjelp av smarte løsninger både i nåværende systemer og gjennom robotisering. Norian er ledende på automatisering og robotisering, og har gjennomført noen av de største Intelligent Automation (IA) prosjektene i Norden. Som følge av høy automatiseringsgrad kan Norian levere høy kvalitet til en svært gunstig pris.   

Vårt mål er enkelt – levere høy kvalitet til en bedre pris.  

Vi forenkler regnskap og lønn, og er stolte av det vi gjør.  

Våre Tjenester

Vår skalerbare leveransemodell innebærer fleksibilitet for våre kunder.Når dere som kunder vokser, kan vi raskt legge om og følge deres utvikling.

Her er noen eksempler på hvilke tjenester vi kan hjelpe bedrifter med.

 • Leverandørfaktura
 • Kundefaktura
 • Løpende bokføring
 • Lønn
 • Reiser og utlegg
 • Årsregnskap
 • Økonomistyring
 • Rapportering og likviditetsstyring
 • Offentlige rapporteringer
 • Bistand i forbindelse med revisjon
 • Bistand i forbindelse med bokettersyn
 • Rådgivning innen økonomi, regnskap og HR

En kompetent og trygg partner.

Vårt leveranseteam består av dyktige og kompetente regnskapsførere som er engasjerte og kunnskapsrike. I tillegg vil du få tildelt en erfaren og engasjert kundeansvarlig.

Vi benytter skybaserte løsninger, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert på ditt regnskap når det passer deg. Hos Norian leverer vi regnskap gjennom systemer som Tripletex, Xledger, PowerOffice Go, samt andre store ERP-systemer som Microsoft Dynamics, Navision og SAP.

Vi legger stor vekt på en smidig og enkel overgangsprosess. Hos NORIAN har vi en strukturert overleveringsprosess som tilpasses din bedrift. Det er en tydelig tidsplan som inkluderer aktiviteter, ansvarsfordeling og beslutningspunkter i alle overgangssituasjoner.

Klar og effektiv kommunikasjon mellom alle involverte parter er viktig i overgangsprosessen. Ved oppstart jobber vi kontinuerlig med å identifisere forbedringsmuligheter og potensial for utvikling, både i systemer og prosesser.

Bergen-regnskapsbyra-NORIAN

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Er du klar for en mer effektiv regnskapsbyrå?

Vanlige spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere som regnskapsførerbyrå?

Vi tilbyr en bred rekke tjenester innen regnskap og bokføring, inkludert løpende regnskapsføring, avstemming av bankkonti, fakturering, momsrapportering, årsregnskap og økonomisk rådgivning.

Hvordan er deres erfaring og kompetanse innenfor regnskapsføring og bokføring?

Vårt regnskapsførerbyrå har mange års erfaring innen regnskap og bokføring. Våre regnskapsførere har solid kompetanse og holder seg oppdatert med de nyeste regnskapsstandardene og lover.

Hvilke typer selskaper eller bransjer har dere erfaring med å jobbe med?

Vi har erfaring med å jobbe med selskaper fra ulike bransjer, inkludert detaljhandel, produksjon, tjenesteyting, konsulentvirksomhet og mer. Vi tilpasser våre tjenester etter behovene til den enkelte kunden, uavhengig av bransje.

Hva er deres timepris eller kostnadsstruktur for regnskapstjenester?

Vår prisstruktur avhenger av omfanget og kompleksiteten til oppdraget. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en detaljert oversikt over kostnadene etter en konsultasjon.

Hvordan håndterer dere bokføringen og regnskapsrapporteringen for kundene deres?

Vi har en systematisk tilnærming til bokføringen og regnskapsrapporteringen. Vi benytter moderne regnskapsprogrammer for å sikre nøyaktighet og effektivitet. Våre regnskapsførere vil holde deg oppdatert med jevnlige rapporter og være tilgjengelige for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hvordan sikrer dere nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen?

Vi har et strengt kvalitetskontrollsystem på plass for å sikre nøyaktighet og pålitelighet i regnskapsføringen. Våre regnskapsførere er grundige i sin arbeidsmetodikk og dobbeltsjekker alltid tall og dokumentasjon for å minimere feil.