Smart, Smooth & Safe

REGNSKAP / LØNN / INTELLIGENT AUTOMATION

Regnskaps- og lønnstjenester for fremtiden

Powered by I.A.

Slik gjør vi dere lønnsommeOm NORIAN gruppen
Smart, Smooth & Safe

Klar for fremtiden?

Norian hjelper kunder med tjenester innen regnskap, lønn og Intelligent Automation. Vi arbeider for å alltid levere smartere, raskere og bedre enn alle andre i vår bransje. Vårt mål er å styrke våre kunders konkurransekraft gjennom våre lave priser og høye kvalitet.

Våre tjenester

Outsourcing

Få verdi fra vår R&D innen automatisering og kontinuerlig utvikling av prosesser, kompetanse og kvalitet. Vi har ekspertise på de fleste ERP-løsninger.

Regnskap
Lønn og utlegg

Opplev tryggheten ved å benytte våre spesialister. Vi samarbeider med ledende systempartnere og tilbyr tjenester innen lønn, reiseregning og utlegg.

Eiendomsforvaltning

Vi tilbyr ekspertise og smarte løsninger som støtter styret og bidrar til en effektiv drift. Et samarbeid med NORIAN er første steg mot en billigere og enklere hverdag

Robotics

Vi har erfaring fra å ha implementert flere hundre roboter hos både statlige foretak i tillegg til globale vikrsomheter. NORIAN er sølvpartner av UiPath

SMARTE LØSNINGER

Vi forenkler din virksomhet og hjelper ansatte å vokse

NORIAN leverer markedsledende løsninger gjennom vårt partner nettverk og vi gjør vårt ytterste for å utnytte programvaren optimalt for våre kunder. Vi kan bistå med implementering, opplæring og råd om hvordan dere kan spare tid. Dette kan også oppnås ved å benytte smarte roboter som reduserer antallet manuelle og ensartede, administrative oppgaver til et minimum.

Vi ønsker å forenkle hverdagen for våre kunder.

BEST PRIS OG HØY KVALITET

Vårt mål er å tilby de beste prisene i bransjen og levere høy kvalitet.

Vår unike leveransemodell kombinert med høy grad av automatisering, er en vellykket strategi som igjen styrker våre kunders konkurransekraft.

NORIAN ansetter de beste folkene i bransjen og har en sterk kultur basert på innovasjon, samarbeid og engasjement for våre kunder. NORIAN Academy er etablert for å tilby et strukturert introduksjonsprogram for nyansatte, samt å videreutvikle eksisterende ferdigheter slik at vi er klare for å møte fremtiden.

Vi leverer til både små og store virksomheter