Regnskap & System
for elektrikere

Ledende på regnskap i Tripletex Elektro.

Regnskap & System
for elektrikere

Ledende på regnskap i Tripletex Elektro

Kontakt oss

Enkelt å bli kunde

Tilpasset deres behov

Spesialister på bransje & system

Tilgjengelig sparringspartner

Regnskapsfører med system &
løsning tilpasset elektrikere

Ben Tveten
Systemansvarlig Tripletex

Enkelt å bli kunde

Vi vet hvor lett det er å bli værende der man er fordi det å bytte regnskapsfører eller system føles som en altfor omfattende prosess.

Hos Norian trenger du kun fortelle oss dine behov, så tar vi hånd om alt det praktiske.

Tilpasset din virksomhet

Norian jobber i Tripletex Elektro. Tripletex elektro er et alt-i-ett system for elektrobransjen. Her finner du alle funksjonene du trenger for å admnistrere ditt elektroselskap, i ett og samme system.

Systemet er 100% skybasert, som betyr at du har tilgang til tallene hvor som helst når som helst. Perfekt for deg som er mye på farten mellom prosjekter.

Spesialister på bransje & system

Økonomi er viktig for alle, men ikke alle er opptatt av økonomi. Hos Norian får du en regnskapsfører med solid kunnskap om elektrobransjen. La regnskapsfører ta hånd om tallene, så du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Mens vi tar oss av bokføring, lønn, skatt og mva, jobber du i et system med en enkel timeføring, utlegg, fakturering, vipps-betaling. Og ikke minst, gode rapporter gjøre lettere for deg å ta gode valg.

Din sparringspartner

Samhandling med regnskapsfører gjøres enkelt i regnskapssystemet, men noen ganger trenger man bistand utover regnskap og lønn.

Ønsker du å ekspandere bedriften og ønsker råd om finansiering, økonomistyring eller trenger du bistand til HR-relaterte saker? Norian kjenner din bransje og erfarne konsulenter som kan bistå med rådgivning og støtte.

Kontakt oss

Ben Tveten

Systemansvarlig Tripletex

Tlf: 22911302

Are Hammer

Salgsansvarlig

Tlf: 22910125

Jeg ønsker å bli kontaktet om regnskap og system for min bedrift:

Jeg ønsker å bli kontaktet om regnskap og system for min bedrift: