Regnskap for idrettslag og
foreninger

Særregler for idrettslag

Rådgiver for idretten innen økonomi

Systemløsninger

Foreninger/Stiftelser

Regnskapsfører for idrettslag

NORIAN er regnskapsfører for flere idrettslag, foreninger og Stiftelser. Vi håndterer mindre oppdrag som feks. kun kontollfunksjon til større oppdrag hvor vi tar hånd om hele økonomien.

“Monolitten Idrettslag har engasjert Norian som regnskapsfører.
NORIAN er både profesjonelle, samtidig som de har en familiær tone
Med deres samarbeid kan vi bruke mer tid på idretten.”

-Daglig leder, Monolitten idrett

Elin Thune-Saandas
Avdelingsleder Norian Larvik

Særregler for idrettslag

Vi har lang erfaring med regnskap for både små og store idrettslag, som har få avdelinger eller mange avdelinger og lag.
Vi kjenner godt til reglene rundt mva, arbeidsgiveravgift og andre særregler som gjelder idrettslag.

Vi har idrettslag der det er store variasjoner i utbetaling av dommerhonorar, fastlønn, timelønn og reiseregning/utlegg. Våre medarbeidere har bred kompetanse og bistår dere med å holde kontroll på om utbetalingene passerer grensen for innrapportering og arbeidsgiveravgift.

Systemløsninger

Vi kan bistå med å få kontroll på medlemsregister og betalinger. Vi kan være behjelpelige med å integrere eller importere deres medlemsregistrer mot regnskapssytemet. Slik får dere enkelt oversikt over innbetalinger og manglende betalinger.

Med lang erfaring innen idrett er vi flinke til å finne gode løsninger for mer effektiv drift av idrettslag.

Rådgiver for idrett innen økonomi

NORIAN har bred kompetanse innen større idrettslag med blant annet å håndtere arbeidskontrakter, vedlikehold av sponsoravtaler, fakturering av sponsorer, barteravtaler, mva og bonusavtaler.

Vi kjenner godt til mva behandling i større idrettslag. Mva i idrettslag kan være mer krevende, og vi bistår med å ha kontroll på hva som er riktig mva grunnlag, fordelt på de ulike avdelingene.

NORIAN benytter regnskapssystemet Tripletex og har god erfaring med det. Systemet har en enkel app, som er brukervennlig til å håndtere reiseregninger og utlegg . Trenere kan enkelt registrere timene sine direkte i appen, som deretter overføres rett inn i lønnskjøring. I appen har de ansatte full oversikt over sine timer og lønnsslipper.

Regnskapssystemet er skybasert og gjør det enkelt for alle idrettslag, uansett størrelse, å utføre totrinns godkjenninger, også når man er på reise.

Foreninger/
Stiftelser

NORIAN har kompetanse på stiftelser og alt fra små lokale foreninger til foreninger som er forankret nasjonalt.
Vi bistår med håndtering av støtte og midler. Vi hjelper dere med løsninger for å kunne få oversikt over inntekter ned på prosjektnivå ved feks. dugnadsarbeid, initiativer osv.
NORIAN kan gjerne delta på årsmøter og/eller styremøter for en gjennomgang av regnskapet.

Fredriksvern Sanitetsforening har nå benyttet NORIAN i 2 år og er strålende fornøyd. Alltid raske, gode svar og oversiktlige oppsett. Vi er heldige som har en så dyktig kontaktperson som Elin i NORIAN. De kan anbefales på det varmeste.”

-Fredriksvern Sanitetsforening

Kontakt oss

Are Hammer

Salgsansvarlig

Tel: 22910125

Jeg vil vite mer om regnskap for mitt idrettslag/forening.
Fyll ut kontaktskjemaet så kontakter vi deg så snart som mulig.

Jeg ønsker å bli kontaktet om regnskap og system for min bedrift: