Skip to main content
Corona Epidemi

Oppdatering fra Norian – hvordan utvikler vi oss og vår tilnærming til Koronautbruddet

By 22/06/2020July 23rd, 2020No Comments

COVID-19 (Korona) pandemien har skapt en ny situasjon som har påvirket oss alle. Våre tanker går til alle de som har blitt berørt av viruset, enten direkte eller indirekte. Vi ønsker her å gi dere en oppdatering på hvordan vi utvikler oss og hvordan vår tilnærming til situasjonen er.

Norian Gruppen oppnådde et resultat på 1,6 millioner euro etter skatt i 2019 og en total omsetning på 25 millioner euro. Norian har ingen ekstern gjeld og vi har sterke og profesjonelle eiere som følger situasjonen i kjølvannet av koronautbruddet nøye. Vår virksomhet anses å ha lav risiko og vår lønnsomhet har fortsatt på et tilstrekkelig og bærekraftig nivå i 2020.

Norian har erfart at kombinasjonen av lokal ekspertise, near-shore leveransekapasitet og høy grad av automatisering har gjort vår konkurransekraft i bransjen unik. Selv med begrensede investeringer innen markedsføring og salg, nådde vi vårt salgsmål for 2020 allerede i slutten av forrige måned. Norian vil fortsette å investere i Norian Academy for å sikre strukturert opplæring av våre ansatte og at kompetansen og kvaliteten vi tilbyr dekker våre kunders behov.

Vår Intelligent Automation-avdeling fortsetter å lete etter nye måter å forenkle hverdagen til våre kunder. Jeg ser et enormt potensiale ved å benytte nye verktøy for å strukturere samhandlingen med kunder for å sikre at flere oppgaver kan automatiseres. Norian er i en bransje som har et enormt potensiale for forbedringer og langt høyere grad av automatisering. Vår ambisjon er å forbli ledende i denne utviklingen. Vi har utviklet en metodikk for vellykket implementering av automatisering også under COVID-19 situasjonen slik at våre kunder blir mindre sårbare. Kontakt gjerne din Service Manager hos Norian for mer informasjon.

Koronautbruddet satte vår beredskaps- og gjennopprettingsplan på prøve. Det er gledelig å se at den har fungert godt og bestått prøven med glans. IT plattformen vår er både fleksibel og sikker og vi var i stand til å implementere hjemmekontor for alle ansatte i løpet av få dager. Organisasjonen reagerte på en fantastisk måte og effektivitet og produktivitet har vært svært god også under denne perioden. En del av våre ansatte har nå sluppet tilbake på kontoret og vi har mange glade ansatte som har sett frem til dette. De viktigste verdiene i Norian er våre ansatte og vår kultur, og vi håper du har hatt opplevelse av at vi har klart å ta vare på begge under denne ekstraordinære perioden.

Vi ønsker alle våre kunder en fredelig og trygg sommer.

Knut Anders Opstad
CEO Norian Gruppen

Leave a Reply