Formål og visjon

NORIAN er en tjenesteleverandør innen regnskap, lønn og automatisering med mål om å levere smartere, raskere og bedre tjenester enn alle andre. Vi styrker våre kunders konkurransekraft med høy kvalitet og markedets beste priser. Dette gjør vi gjennom vår unike leveransemodell og en høy grad av automatisering. NORIANs fundament er å ha de beste menneskene i markedet og en sterk kultur basert på innovasjon, samarbeid og engasjement for våre kunder. NORIAN forenkler regnskap og lønn, og vi er stolte av det vi gjør og oppnår.

Vi ønsker å være en langsiktig partner som hjelper med å etablere ett godt fundament for økt effektivitet og lønnsomhet
NORIAN-bg

Regnskap, Lønn og Intelligent Automation

Små, medium og store internasjonale kunder

Totalt 1 500 kunder i hele Europa

Omsettning på 250 milioner kroner 2019

600 ansatte i 6 land

Våre verdier

Kunden først

Vi er oppmerksomme på kundens behov og utvikler et genuint partnerskap for å skape verdi både for kunden og NORIAN.

Engasjement

Vi er proakative og drevet av ønsket om å lykkes

Samarbeid

Vi respekterer hverandre og bidrar med både kompetanse og jobtilfredshet.

Innovasjon

Vi arbeider stadig for å forbedre oss gjennom nye, smarte og effektive løsninger.

Du finner våre 600 ansatte, 14 kontorer i 6 land her

Kontorer

Du er alltid velkommen til å besøke oss og vi vil gjerne møtes for å diskutere fremtiden.

Ansatte

Du kan alltid kontakte våre salgsansvarlige eller en person du allerede kjenner.

NORIANs historie

NORIAN har en lang historie og fikk våre første kunder på slutten av 1990-tallet. Dagens selskapsstruktur ble formelt etablert 1. september 2017 da NORIAN ble skilt ut fra OpusCapita. Virksomheten ble samtidig kjøpt av det norske PE-fondet Longship sammen med Husvika AS (eid av CEO i NORIAN, Knut Anders Opstad). I 2018 ble det etablert en partnermodell der flere ansatte med ledende stillinger eller spesiell ekspertise også ble eiere av aksjer i NORIAN.

Internasjonalt har NORIAN 14 kontorer i 6 ulike land og omlag 600 ansatte. Vi samarbeider tett på tvers av land og avdelinger og deler støttefunksjoner, systemer, ekspertise, retningslinjer og kultur. NORIAN har omtrent 1500 kunder, både små og store selskaper i et bredt utvalg av bransjer.

Menneskene i NORIAN

NORIAN har byggt en sterk og konkuransedyktig kultur tuftet på kunden i fokus, kompetanse, kvalitet, samarbeid, innovasjon, proaktivitet og engasjement, interkulturell kommunikasjon og behov for raske endringer. Vi har etablert NORIAN Academy for å sikre en strukturert tilnærming til opplæring av nye ansatte og å utvikle eksisterende ferdigheter for å møte fremtiden. Målet er å styrke våre kunder, gjøre dem mer lønnsomme og forenkle deres hverdag.

NORIAN søker å være den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen og vi benytter Great Place to Work for å måle dette gjennom den velkjente Trust Index. Vi har økt våre resultater betydelig de siste årene og i 2019 oppnådde vi sertfisering som et Great Place to Work.

Oppdag en ny vei

Vi gjør dere mer lønnsomme

Slik gjør vi det