Nabolagskampanje – Vi kjenner ditt nabolag

NORIAN Eiendomsforvaltning er i dag forretningsfører for flere sameier og borettslag i ditt område. Vi i NORIAN Eiendomsforvaltning ser klare fordeler ved å ha en forretningsfører som kjenner ditt nabolag. Det kommer godt med i forbindelse med den daglige driften, kontakt med beboere, vedlikeholdsprosjekter, driftsavtaler, kundefordeler m.m.

Nå tilbyr vi deg som nabo halv pris på forretningsførsel de seks første månedene av avtaleperioden. Tilbudet gjelder for alle som signerer avtale innen 31.12.2021.


Om Norian Eiendomsforvaltning

Norian Eiendomsforvaltning er forretningsfører for 250 borettslag og sameier i dag. Vi tilbyr tjenester og løsninger av høy kvalitet til best mulig pris. Vår aktive veiledning og service sikrer en trygg drift og forenkler hverdagen din som eier, styreleder eller styremedlem gjennom året. Det handler om å ivareta boligselskapets økonomi, vedlikeholde bygningsmassen, håndtere HMS-oppgaver og gjennomføring av styremøter og generalforsamlinger.

NORIAN Eiendomsforvaltning har et enestående team hvor du får du bistand fra erfarne eiendomsforvaltere, advokater og regnskapsførere. Vi har bygget en sterk kultur tuftet på kompetanse, kvalitet, samarbeid, innovasjon, proaktivitet, engasjement og behov for raske endringer.

Våre tjenester

Styrets rådgiver

Fast kontaktperson bidrar aktivt til å gjøre styrehverdagen enklere.

Les mer

NORIAN Styreguide

Eksklusiv tjeneste med fast veiledning i styrets løpende oppgaver og ansvar.

Les mer

NORIAN Styreportal

All informasjon og verktøy for håndtering av styrearbeidet samlet på ett sted.

Les mer

Økonomistyring

Vi bidrar aktivt med rådgivning og økonomistyring som gir besparelser for dere.

Les mer

Teknisk rådgivning

Vi bistår med tilstandsvurdering, vedlikeholdsplaner og prosjektledelse.

Les mer

NORIAN Kundefordeler

Våre kundefordeler sikrer våre kunder seriøse leverandører til gode priser.

Les mer

Juridisk bistand

Bistand fra advokater med spesialisering innen eiendom og styrearbeid.

Les mer

Regnskapsførsel

Vi tilbyr trygge og effektive regnskaps-tjenester til markedets beste priser.

Les mer Hvordan velge riktig forretningsfører?

De fleste boligselskaper har satt bort flere av styrets oppgaver til tjenesteleverandører og samarbeidspartnere. Den viktigste av disse er forretningsføreren. Denne partneren fungerer i praksis både som regnskapsfører, rådgiver og tilrettelegger for boligselskapet.

Forretningsføreren bistår med å sikre en forsvarlig og effektiv drift. Derfor er det avgjørende at dere finner den rette partneren for borettslaget eller sameiet. Finnes det noen kriterier man kan liste opp som avgjørende? Etter noen år i denne bransjen, har vi kommet frem følgende kriterier dere bør sjekke:

  • Kompetanse og erfaring
  • Fleksibilitet
  • Prisbilde
  • Kvalitet
  • Tilgjengelighet og støtte
  • Tilpassede løsninger
  • Trygghet

 

«Som styreleder i et stort borettslag er det avgjørende at vi har en profesjonell og allsidig samarbeidspartner som NORIAN til å bistå og avlaste styret med løpende drift og oppgaver.»

Morten LundStyreleder i Haraløkka borettslag

«Vi er veldig fornøyd med leveransen fra NORIAN. Deres kompetanse og tilgjengelighet er til stor hjelp for meg som styreleder.»

Marianne LeegaardStyreleder i AS Solheimsgaten 3

«Juridisk bistand fra NORIAN, både ved interne tvister og revisjon av sameiets vedtekter, har vært av stor verdi for oss. NORIAN har løst våre utfordringer med spisskompetanse og en løsningsorientert innstilling.»

Rune Dag PedersenStyreleder i Sameiet Collets gate 9

«NORIAN har støttet og trygget styret gjennom flere krevende prosesser. Deres bistand og profesjonalitet sikrer både fornøyde beboere og styremedlemmer.»

Vibecke BjolandStyreleder i Borettslaget Nye Jacob Aalls gate 51