Lønnsadministrasjon

La oss ta hånd om din lønnsadministrasjon slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet

Effektive prosesser

Kvalitet og kundeservice

System

Tilgjengelighet

Effetive og pålitelige lønnstjenester

Med vårt erfarne lønnsteam, effektive prosesser og automatisering, kan du være trygg på at dine lønnsbehov blir ivaretatt på en pålitelig og profesjonell måte.

Inga Januševičienė
Avdelingsleder Lønn 

Effektive prosesser og automatisering

Vi kan tilby den nyeste teknologien og strømlinjeformede prosesser for å sikre nøyaktig lønnsbehandling og rettidige utbetalinger, i tillegg til at du som kunde får redusert administrative oppgaver.

Vi er en aktiv partner både når det gjelder integrasjonsprosesser og systemendringsprosjekter, noe som betyr at vi kan hjelpe deg med en god og effektiv overgang til våre tjenester.

Eksempler på automatiserte prosesser:

  • Innmelding av endringer på ansattdata
  • Sykefravær
  • Rapportering

Kvalitet og sikkerhet

Når det gjelder å velge en leverandør av lønnstjenester, er tillit nøkkelen. Du trenger en partner som kan håndtere dine sensitive økonomiske opplysninger med største forsiktighet og konfidensialitet. I NORIAN tar vi datasikkerhet og personvern på alvor. Vi bruker sikre systemer og protokoller for å beskytte dataene dine, og vi overholder alle relevante databeskyttelseslover og – regler.

Vårt engasjement for kvalitet og kundeservice betyr at vi går utover det som forventes for å sikre at dine lønnsbehov blir møtt og at du er fornøyd med våre tjenester.

Systemer

Vårt lønnsteam består av erfarne fagpersoner som behersker flere lønnssystemer. Vi har Visma Lønn, SD Worx, Xledger og Nettlønn, for å nevne noen. NORIAN har også et sertifiseringsprogram for våre ansatte, for å holde oss oppdatert på de nyeste teknologiske fremskrittene innen lønnsadministrasjon. Ved å dra nytte av vår ekspertise og toppmoderne teknologi, kan vi effektivisere selv de mest komplekse lønnsprosesser og derigjennom minimere feil, slik at du sparer verdifull tid og ressurser.

Tilgjenglighet

Vårt lønnsteam i NORIAN har som mål å levere den beste kvaliteten til våre kunder. Vi mener at oppmerksomhet på detaljer og nøyaktighet er avgjørende for en effektiv lønnsadministrasjon. Vi vil alltid opprettholde åpen og effektiv kommunikasjon med våre kunder, slik at eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha, blir håndtert umiddelbart.

Kontakt oss

Inga Januševičienė

Lønnsansvarlig

Are Hammer

Salgsansvarlig

Tlf: 22910125

Jeg ønsker å bli kontaktet om lønnstjenester for min virksomhet.

Jeg ønsker å bli kontaktet om lønnstjenester for min virksomhet.