Container og avfallssekker

Franzefoss Gjennvinning AS er en landsdekkende leverandør av avfall- og gjennvinningstjenester. Som kunde hos Norian får du gode rabatter på leie av container og avfallssekker til dugnaden i borettslaget og sameiet.

Hvorfor velge Franzefoss Gjenvinning:

  • Gode rabatter på leie og avfallshåndtering til dugnaden
  • Fastpris på container og avfallssekker
  • 4 dager til å fylle container og eller avfallsekker
  • God veiledning om avfallshåndtering, når du trenger det
  • Vi garanterer levering til rett tid, sted og kvalitet

Som kunde hos Norian får du:

20% på container for restavfall (10 m3 eller 22m3)
15% på container for hageavfall (10 m3 eller 22m3)
15% på avfallssekker ved bestilling av 5 sekker (0,8m3 og 2,2 m3)
Rabatten gjelder for en til hver tid gjeldene fastpris i Oslo-området*. Container 10m3 bestilles enkelt i vår nettbutikk https://nettbutikk.franzefoss.no/skjema/. Rabattkoden legges inn mot slutten av bestillingen. Ta kontakt med ansvarlig hos Franzefoss eller kundesenteret hos Franzefoss for rett rabattkode.

Kontakt:

For bestilling av avfallssekker, container 22m3 eller andre henvendelser, vennligst kontakt vårt kundesenter på ordre.haraldrud@franzefoss.no eller 96940990.

For spørsmål knyttet til denne avtalen eller rabattkoder, kontakt CRM-ansvarlig hos Franzefoss Gjenvinning AS: Lene Dahl Nilsen: lene.dahl.nilsen@franzefoss.no eller 92648865.
*Bompenger kommer i tillegg. Kunden må selv sette seg inn i hvilket avfall som kan kastes i containeren og avfallssekken. Er du i tvil, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Ved feilsortering vil det tilkomme et sorteringsgebyr