Skip to main content
Okategoriserade

Forretningssytemet – et viktig verktøy for selskapets fremtid

By 18/01/2022May 13th, 2024No Comments

Forretningssytemet – et viktig verktøy for selskapets fremtid

Jeg ser på forretningssystemet som selskapets hjerte – et av virksomhetens viktigste verktøy for raske og smarte forretningsbeslutninger.

I mitt forrige blogginnlegg, “Er forretningssytemet deres en støtte eller en utfordring i hverdagen” tok jeg for meg ulike årsaker til at en bedrift bytter forretningssystem. Nå spinner jeg videre på hvordan selskapets muligheter for utvikling og fremtid øker med riktig system.

Forretningssytemet – et viktig verktøy for selskapets fremtid

Av Jessica Lindgren 18. januar, 2022

Har du det rette forretningssystemet for fremtiden?
Fanger ditt forretningssystem kundenes endrede kjøpsatferd eller risikerer du å miste konkurransekraft i markedet?
Muliggjør systemet vekst eller hindrer det bedriftens strategi?

MED RIKTIG FORRETNINGSSYTEM ØKER DERE KUNDETILFREDSHETEN

Konkurransen øker i de fleste bransjer, noe som krever mer og mer av bedrifter for å kunne ligge i forkant og sikre sin plass i markedet.

Hvordan jobber du i dag for å fange opp kundenes kjøpsatferd, og hvor raskt tilpasser du deg og følger kundenes skiftende behov?

Med et moderne skybasert system har du alltid tilgang til den siste informasjonen om dine kunders kjøp, hva de etterspør, hvordan de bestiller og til slutt betaler. Alt for at dere som bedrift raskt skal kunne tilpasse og gi kunden det den etterspør.

En bedre kundeopplevelse gir økt troverdighet og fornøyde kunder. Fornøyde kunder gir vekst.

Et moderne forretningssystemet gir deg bedre mulighet til å være der for dine kunder og øke konkurranseevnen i markedet. Selgerens jobb blir både morsommere og mer effektiv med aktuell informasjon. Samtidig gis kjøperen raskere kunnskap om trender og kjøpsatferd og kan trygt foreta kjøp med større treffsikkerhet.

Smartere forretningsbeslutninger med riktig forretningssystem.

Mange av de nye moderne systemene gir deg også bedre mulighet til å jobbe med målrettede kampanjer. Det gir deg økt mulighet til å bruke kunnskapen du har om dine kunders atferd og kjøpsmønster slik at kampanjer kan målrettes basert på sesong, region eller segment, alt uten manuell håndtering.

VERKTØYET FOR HELE VIRKSOMHETEN

Riktig forretningssystem betyr ikke bare et system for regnskap, men også et verktøy for hele virksomheten og en sentral del i selskapets fremtidige utvikling.

Hva er dine utfordringer i dag? Sitter du med et komplekst systemmiljø med mange integrasjoner, som også gir mange manuelle arbeidstimer hver måned? Min erfaring er at disse timene ofte er langt flere enn du som leder har forstått. Vi vet alle at det er kostbart å jobbe manuelt og at risikoen for feil øker. Tenk på ALT dine ansatte kunne utrettet hvis de ikke måtte bruke tid på unødvendig manuelt arbeid.

Med et moderne system slipper du manuell håndtering og redusert arbeidsmengde betyr lavere kostnader. Med lavere kostnader kan du tilby mer konkurransedyktige priser til kundene.

Det komplekse og utdaterte systemmiljøet risikerer ikke bare å bli kostbart, men tallene du bruker i beslutninger kan også være gamle og upålitelige da manuelt arbeid tar tid og før rapporten er satt sammen er tallene foreldet. Har du råd til å vente på en manuelt utarbeidet rapport? Og hvem vil ta avgjørelser basert på upålitelige tall?

Står du i dag ovenfor et bytte av forretningssystem, velg systemet som med fleksibilitet og enkelhet gir deg det du etterspør og dekker dine behov. Tenk smart og nytt.

STANDARDOPPSETTet ER DEN NYE STANDARDen

Å tenke nytt og smart betyr ikke å skreddersy en systemløsning til dine nåværende behov. Mange av dagens moderne systemer består av ulike moduler, noe som øker fleksibiliteten og muligheten til å følge bedriftens skiftende behov. Og dette uten å måtte lage integrasjonsløsninger. Standardoppsettene har i dag også ofte et avansert dimensjonsoppsett, så det er kun for deg å bestemme hvilken struktur du ønsker for din bedrift og dermed unngå dyre skreddersydde løsninger.

Invester i et system og en systemleverandør med proaktivitet og fremtidstenkning. Et standardoppsett øker din mulighet til kontinuerlig å ta del i systemleverandørens utvikling og nye versjoner.

Med den utviklingen som skjer ser jeg at standardoppsettet er den fremtidige standarden. Enten du velger å gå for en standard eller skreddersydd løsning, er din bedrifts optimale forretningssystem systemet som vil møte dine fremtidige behov og gi deg de konkurransefortrinnene du trenger for vekst.

Av Jessica Lindgren 18. januar, 2022

Jessica er Country Head hos Norian Accounting AB i Sverige. Gjennom en rekke ledende stillinger har hun opparbeidet seg solid erfaring innen regnskap og økonomi. Jessica har fartstid i selskaper som OpusCapita, Coor, Addici og Manpower, og gjennom flere år har hun utviklet et effektivt konsept for prosesser og ”team spirit”. Det har gjort henne til en ekspert på å sette kunden i fokus.

REGNSKAP / LØNN /
INTELLIGENT AUTOMATION
Kontakt oss
Om Bloggen

På Norianbloggen finner du tips og råd om temaer innen outsourcing, regnskap, lønn, eiendomsforvaltning og automatisering av prosesser. Våre fagentusiaster bidrar med sin kompetanse, og vi deler av det vi lærer i reelle kundeoppdrag. Innovasjon, kvalitet, verdiøkende tiltak, skalerbarhet og smarte løsninger er sentralt for å hjelpe både små og store selskaper med å optimalisere økonomifunksjonene.

Ressurser

Regnskaps- og lønnstjenester for fremtiden.

REGNSKAP / LØNN / INTELLIGENT AUTOMATION

Leave a Reply