Skip to main content
logo

NYSGJERRIG PÅ NORIAN?
BLI KJENT MED OSS

Smart, Smooth, Safe

En Trygg
Lønnsleveranse

  • Regnskaps- og lønnstjenester for fremtiden
  • Powered by I.A.

Smart, Smooth, Safe

En Trygg Lønnsleveranse

Regnskaps- og lønnstjenester for fremtiden
Powered by I.A.

KONTAKT OSS I DAG
OM NORIAN

Vi leverer til både små og store virksomheter

Vi leverer til både små og store virksomheter

En Trygg Lønnsleveranse

Vi sørger for korrekt lønn for dine medarbeidere og at lønnsutbetaling skjer på rett tid.

Med oss som partner tar vi din lønnshåndtering til et mer effektivt og moderne nivå, samtidig som vi følger din bedrifts behov og skreddersydde løsninger.

Med hjelp av oss i NORIAN kan du sette høyere fokus på å effektivisere bedriften din og dermed muliggjøre økt konkurransekraft. I tillegg til å få tilgang til våre erfarne lønnsspesialister, blir du tildelt en kundeansvarlig som følger deg og din bedrifts reise mot en mer effektiv fremtid.

Et partnerskap der vi fokuserer på fleksibilitet, enkelhet, smarte systemer og høy kvalitet!

norian

Trygghet og kvalitet.

All håndtering av lønn for din bedrift behandles konfidensielt, i samsvar med gjeldende lover og retningslinjer. Vi verdsetter kvalitet samt proaktivitet, og med våre lønnstjenester får du trygghet og effektivitet året rundt.

Vi kan bistå din bedriften med blant annet:

  • Lønnskjøring
  • Reiseregninger og utlegg
  • Refusjoner fra NAV
  • Statistikk og offentlige rapporteringer
  • Personaladministrasjon
  • Rådgivning
  • HR support
  • Rapportering

Spisskompetanse

Våre lønnskonsulenter mestrer blant annet arbeidsrett, tariffavtaler, pensjoner, skatteregler og gjeldende lover og regler. Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på endringer og følger alltid kravene fra myndigheter og arbeidslivspartnere. Vi jobber med stadige forbedringer og er ledende på automatiseringer og robotiseringer. Våre prosesskonsulenter er klare for å bistå din bedrift med å effektivisere interne HR og lønnsprosesser.

Reiseregninger og utlegg

Vi kan tilby elektroniske verktøy for dine reiseregninger og utlegg. NORIAN tilbyr skalerbarhet, noe som betyr at vi kan tilby deg reise- og utleggsadministrasjon som en del av lønnsleveranse, men vi kan også tilby deg tjenesten separat og koble den til lønns- eller regnskapssystemet ditt.

Systemet er skybasert, og dine ansatte kan registrere reiseregninger og utlegg samt kilometergodtgjørelser via smarttelefon eller nettleser. Vi kan også hjelpe deg med å kontrollere reiseregninger og utlegg mot kvitteringer og øvrig dokumentasjon.

drammen-regnskapsbyra

Er du klar for en mer effektiv lønnshåndtering?

Er du klar for en mer effektiv lønnshåndtering?