Eiendoms-forvaltning

NORIAN er bransjeledende på pris, og tilbyr ekspertise og smarte løsninger som støtter styret og bidrar til en effektiv drift av deres boligselskap. Et samarbeid med NORIAN er første steg mot en billigere og enklere hverdag.

Eiendomsforvaltning Bolig
Gå til →
Eiendomsforvaltning Næring
Gå til→
Stiftelse av boligselskap
Gå til →
Regnskapsførsel
Gå til →

Eiendoms-forvaltning

NORIAN er bransjeledende på pris, og tilbyr ekspertise og smarte løsninger som støtter styret og bidrar til en effektiv drift av deres boligselskap. Et samarbeid med NORIAN er første steg mot en billigere og enklere hverdag.
Eiendomsforvaltning Bolig
Gå til →
Eiendomsforvaltning Næring
Gå til →
Stiftelse av boligselskap
Go to →
Regnskapsførsel
Go to →

Hvorfor velge NORIAN Eiendomsforvaltning?

 • Prisgaranti*
 • Personlig oppfølgning og god støtte til styret
 • Spesialkompetanse innen eiendomsforvaltning
 • Smarte løsninger og systemer som letter styrets hverdag

*Vi garanterer et lavere forretningsførerhonorar ved bytte til Norian Eiendomsforvaltning.

NORIAN forvalter i dag over 180 boligselskaper og er i sterk vekst. Vår unike leveransemodell og fokus på automatisering av tjenester gjør at vi kan tilby markedets beste priser og fokusere maksimalt på styret og deres utfordringer. Vi er et team av erfarne eiendomsforvaltere, advokater og regnskapsførere som jobber tett sammen for å kunne tilby bransjens beste rådgivning og tjenester.

Smart, Smooth & Safe

Klar for fremtidens styrerom?

Bli med NORIAN inn i fremtiden. NORIAN har en visjon om å være en annerledes og bedre forretningsfører som fokuserer på utvikling og merverdi for våre kunder. Med vår ekspertise og innovative løsninger akter vi å forbedre og forenkle driften av alle boligselskaper.

Spesialkompetanse og personlig oppfølging

NORIAN tilbyr bransjens beste rådgivning og personlige oppfølgning. Hos oss vil du få den hjelpen du trenger fra folk som vet hvordan en styrehverdag ser ut.

 • Fast forvalter som din kontaktperson
 • Tett oppfølging
 • Bred kompetanse
 • Kurs for styremedlemmer
 • Styresertifisering
 • Bistand fra advokat med spesialisering innen eiendomsforvaltning
 • Tidligere profesjonell ekstern styreleder til din disposisjon
 • Økonomer som kan svare på dine spørsmål

Fremtidsrettet og innovasjonsdrevet

NORIAN er stadig i utvikling for å kunne tilby nye tjenester og forbedringer som kommer kunden til gode. Vår unike leveransemodell og fokus på automatisering av regnskapstjenester gjør at vi alltid forbedrer oss for å tilby bransjens beste løsninger.

 • Styreportal
 • Elektronisk fakturaattestering
 • Regnskapsrapporteringssystemer
 • HMS-løsninger
 • Tjenester for å redusere boligselskapets kostnader
 • Løsninger for planlegging og finansiering av vedlikehold
ENKELT OG TRYGT

Det er enkelt å bytte til NORIAN

NORIAN tar seg av alt arbeid med overføring og implementering fra dagens forretningsfører og sikrer videre drift av faste tjenester som innkreving av felleskostnader og løpende regnskapsførsel. Vi har tett dialog med styret rundt prosessen for å sikre en ryddig overgang uten bekymringer.

SMARTE LØSNINGER

Styreportal som forenkler hverdagen for styremedlemmer og beboere

NORIAN sin styreportalen gir styret enkel tilgang til alt man trenger for å sikre en trygg og effektiv styrehverdag. Her har man tilgang til styremail, elektronisk arkiv, økonomirapporter, HMS-plan, leverandøroversikt, handlingsplaner og mye annet nyttig.

Vi tilbyr

Eiendomsforvaltning Bolig

NORIAN kjenner styrets hverdag.

Vi står alltid klare til å bistå deg som styreleder eller styremedlem. Vi vet at styrearbeidet i et sameie, borettslag eller boligaksjeselskap kan være både tidkrevende og utfordrende. Våre effektive rutiner og personlig service reduserer belastningen på styret og tilrettelegger for en trygg og effektiv drift.

NORIAN tar hånd om alle typiske regnskaps- og forretningsføreroppgaver.

Vi ønsker imidlertid å være en annerledes og bedre forretningsfører som i tillegg tilbyr andre konkrete produkter og tjenester som våre kunder ønsker eller har behov for, som for eksempel:

 • Revisjon av vedtekter og husordensregler
 • Langsiktig økonomiplanlegging og likviditetsanalyse
 • Kostnadskontrollprosjekt med sikte på reduksjon av selskapets kostnader
 • Bistand til kvalitetssikring og strukturering av styrearbeidet
 • Vedlikeholdsplan og finansieringsplanlegger
 • Bistand i forbindelse med salg av fellesareal eller andre årsmøtesaker

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Eiendomsforvaltning Næring

Ved å velge Norian vil dere få en dedikert og erfaren forvalter som bistår styret i den daglige driften av bygget. Vi har erfaring med kombinerte eierseksjonssameier og andre boligselskaper med ulike typer næringsseksjoner.

Vi sørger for innkreving av leie, administrasjon av leiekontrakter, avregninger, regnskap, budsjett og rapportering.

Vårt team består av dyktige forvaltere, advokater og regnskapsførere som jobber tett sammen for å tilby en bred og komplett tjeneste til våre næringskunder.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Stiftelse av boligselskap

Opprettelse av borettslag eller eierseksjonssameie kan være en tidkrevende og utfordrende prosess hvor det er mange regler og prosedyrer som skal følges. Feil ved stiftelse vil gi store konsekvenser som man helst vil unngå.

NORIAN følger boligselskapet hele veien fra prosjektstadiet til full normal drift, herunder å foreta seksjonering, stifte boligselskapet, utforme vedtekter, utforme driftsbudsjett, sikre nødvendige leverandører og velge nytt styre.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på bistand til opprettelse av boligselskap.

Regnskapsførsel

NORIAN anbefaler at man velger vår løsning med forretningsførsel for boligselskaper for å sikre tilstrekkelig bistand og oppfølging av styret og selskapet.

Vi forstår imidlertid at boligselskaper og sameier har ulike behov, og derfor tilbyr vi også en begrenset tjeneste med kun regnskapsførsel. Dette tilbudet passer til ulike typer boligselskaper som ønsker å gjøre alt arbeid utenom regnskap og innfordring av felleskostnader selv.

NORIAN sikrer en effektiv og trygg regnskapsførsel for en lav kostnad.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

180 bolig- og næringsselskaper har valgt NORIAN