Coor Eiendomsdrift

Som NORIAN kunde får ditt boligselskap gode rabatter på vaktmestertjenester og beredskapsvakt gjennom vårt samarbeid med Coor.

  • Sterk kompetanse innen drift av borettslag og sameier
  • Drifter rund 300 eiendommer i Oslo og omegn.
  • Rundt 50 vaktmestere/driftsteknikere
  • Lokalisert på Ulven, Oslo

NORIAN kundefordeler hos Coor

  • 10% rabatt på vaktmestertjenester
  • 50% rabatt på beredskapsvakt (24/7)

Vaktmestertjeneste

Coor utfører ulike vaktmestertjenester hos sameier og borettslag. Vi letter styrets arbeid ved å ta hånd om og holde et øye med eiendommen. I samarbeid med styret blir vi enige om en driftsinstruks som passer for din eiendom. Mindre avvik rettes opp umiddelbart som en del av avtalen. Det som tar mer tid, avtales med styret.

Beredskapsvakt

Vi tilbyr 24 timers beredskapsvakt – en enkel måte å få rask hjelp hvis uhellet skulle være ute. Vi rykker ut døgnet rundt, og innen én time etter varsling. Oftest dreier det seg om tilfeller som brann og branntilløp, tyveri i fellesområder, defekte tekniske anlegg som varme, ventilasjon, eller vannlekkasjer.
Vår utsendte driftstekniker bistår annet fagpersonell. Vi gjør en vurdering og tar akutte, nødvendige grep for å minimere skade på bygningen og kostnadene for forvaltere, leietakere, sameiere og borettslag.

Kontakt

Trenger du mer informasjon om noen av tjenestene, eller ønsker du et uforpliktende tilbud? Send en henvendelse merkert «NORIAN» til kundeservice.ced@coor.com eller på tlf: 91822020.